Kvser Melek2424 benim de hala gelen giden yok karsık ağrım yok arada belim ağırıyor 🥺 inşallah rabbim nasip eder bizlere . Ben son adetimde rahim filmi çekildim canım biraz umudum vardı tabi bilmiyorum korkuyorum
Melek2424 Kvser hayırlısı olur işallah ya oynama payı olurmu ki acaba bilmiyorum ki geçen ay Mart yirmideee kimyasal geçirdim birgün adet oldum bitti bu ay bakalım ne olucak uykum geliyor ara kasık bel agrısıdaaa geliyor
AngeL- Esramumcu 🥹 adet ağrısı gidi ağrı var ama mide bulantım yook 🥹 Allah kavuştursun canım benim 🥰
Kvser Melek2424 bu ay klomen femara kullanmadım gecikecek vs olacak bir neden yok inşallah rabbim nasip eder bize 🤲🏻🥺 benimde bel ağrım var göğüslerim ağırıyor arada midem yanıyor anlamadım
AngeL- Sima77 anlıyorum kuzum benimde aynısı oldu geçen ay ilk kahverengi lekelendim sonra kanamaya dönüştü günümde ama ben kimyasal geçirdim
Nur22Elif AngeL- bugün 😅😂 6-7 gün önce bebe time marka kaset testte aşırı silik olarak çıktı. Erken gebelik testi bile yakalayamamıştı. Şimdi bu şekilde. 🤭 yine 2 farklı marka yaptım zaten dayanamadım.
Sima77 AngeL- adet döneminde kanama olmasa sadece lekelenme gebelik belirtisidir diye yazıyor çoğu yerde ondan umutlandım bakalım yarında aynı şekilde devam ederse doktora görünecem
Syme aylin1629 bendede var canm sürekli geöen ayda olmuştu ama bu kdr değl hatta mantr mı ddm doktra gttm dğl ddi kokuysa mantardr ddi
aylin1629 Syme benim enfeksiyon vardı canım geçen ay antibiyotik kullandım bu ay normal gibi belirti mi değil mi bilemiyorum 🤷♀️
Syme aylin1629 yanman vrsa emfeksyn olblr cnm oruçtan dolayı gündz hafif sarı olyo susszlk dye akşam hep süt beyazı yanmam koku fln yk