AngeL- Mervesya bizim hemen hemen çok yakın bende 8 inde çatlatma iğnesi vurdum 9 unda çatlamıştır heralde🙄
aylin1629 AngeL- bu sabah ağrı ve akıntıyla kalktım erkenden hastalanıyorum herhalde dedim pek umudum kalmadı zaten canım 😒🤷♀️
aylin1629 Gurbetcicegi benimde bat 21 nisan aynıyız galiba canım🤗 adet olmazsam 22 sinde test yapmayı düşünüyorum. Sende ilişkilerin üzerinden biraz geçmesini bekle bence
AngeL- Mervesya inşallah kuzummm🥹 bugün biraz fazla duygusalım bide adet ağrısı gibi gaz sancısı gibi ağrım vaaar😅 sende durumlar nasıllll 😍
Mervesya AngeL- adet agrisi bendede vardi ama kistim var oda yaoiyo bugüne kadar gogus hassasiyetim vardi ama bgn gecti oyle olunca pekde umudum kalmadı hayırlısı artık
AngeL- Mervesya her zaman belirti hissedemeyebiliriz kuzum ne insanlar var belirtisi olmadan hamile olan 😊 o yüzden adetimiz gelmedikçe umut var☺️
Ecrin_Su47 AngeL- 13 Nisan’da adet olmam lazımdı ama olmadım hala bertikerde çok vardı biraz onlar geçti ama afedersiniz kabızlık kasik ağrısı kaldı sadece 🙈bu gün rüyamda 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim acaba gercekmi diye birden uyandım rüyaymış 🥴
AngeL- Ecrin_Su47 kuzum nasıl dayanıyosun test yapmadan maşallah 😅belki malum olmuştur hamile olduğun belirtilerin hamilelik olabilirr☺️
Kvser Melek2424 benim de hala gelen giden yok karsık ağrım yok arada belim ağırıyor 🥺 inşallah rabbim nasip eder bizlere . Ben son adetimde rahim filmi çekildim canım biraz umudum vardı tabi bilmiyorum korkuyorum
Ecrin_Su47 AngeL- cuma günü gün içinde test yaptım Negatif çıktı öyle olunca yapmadım aettik adet olana kadar yada br kaç hafta olana kadar 😁yarın 6 haftalık olucak eğer bebiş varsa ne güzel yoksa da kısmet 🙈
Esramumcu Kasiklarinizda sebepsiz yere ağrılar geliyorsa mideniz bulamıyorsa geçmiş olsun 😀😀 benim hamileligim ilk ayı öyle olmuştu geciktiginde öğrenmiştik ama hassas oluyor o dönemde insanlar 😀😀😀 Çok şükür Bizde 21+1 iz 🥰🥰🥰
AngeL- Esramumcu 🥹 adet ağrısı gidi ağrı var ama mide bulantım yook 🥹 Allah kavuştursun canım benim 🥰
Sima77 Merhaba kızlar adetim 20 sinde fakat dünden beri kahverengi akıntım oluyor başta adet oldum diye düşünmüştüm ama devam edince endişelendim aynı durumu yaşayan var mı sizce neden oluyor gebelik mi var doktora gideyim mi 😣
Syme aylin1629 bendede var canm sürekli geöen ayda olmuştu ama bu kdr değl hatta mantr mı ddm doktra gttm dğl ddi kokuysa mantardr ddi