vesilece Aslanmom1 bilmiyorum canım bana doktor sivilce gibi düşün, izinin geçmesi 1 haftada sürebilir aylarda sürebilir, yapı meselesi’ demişti
Tusami vesilece rahmini kazıdık mı dedi 😱artık kazıma yapılmıyor vakumla yapılıyor rahim için çok daha sağlıklı, kazıma riskli, bence doktorunu değiştir, bende geçirdim boş gebelikten , vakumlu kürtaj oldu, bir adet beklemen yeterli dedi doktorum
Aslanmom1 Tusami Benimde vakumla aldıktan sonra kazındı az da olsa canım. Gebelikte rahim kalınlaştığı için bu işlem uygulanıyo bazen. Benim doktorum aile doktorumuz 3 kişiye daha kürtaj yaptı ve tekrar hamile kaldı onlarda. Kimi 1 ay sonra kimi 1 sene sonra ama kalındı. Bakalım bize ne zaman kısmet olcak.
Murgul Aslanmom1 Amin çok teşekkür ederim 💕 Bu ay olmaz zaten dediğinizde yada hiç düşünmediğinizde süpriz yapar zor ama denemeye değer İnşaallah sağlıkla güzel haberleri yakında alırsınız
Papatya5361 babyyloverrr canim sana 6 ay kadar beklemeni tavsiye ederim. Benimde ilk gebeligim kürtajla sonuçlandı sonra 2 ay sonra hamile kaldm ama oda kendiliğinden dusuk oldu yani rahim kendini hemen toparlayamıyor biraz sabret ve 6 ay kadar falan bekle derim tabi yine senin kararın😊 Rabbım isteyen herkese nasip etsin insAllah saglikli bir şekilde
oykumm_1233 benımde 8 haftalıkken kalbı durmustu sımdı 9 ay sonra tekrar hamıle kaldım umarım busefer saglıkla doğar 🌸