susamsmom Edabykl Yaa çok teşekkür ederim benim de biraz erken oldu ama bekleyemedim maalesef 😢 Size de maşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişi 🙏🏼♥️😍
Edabykl susamsmom teşekkür ederim bende bekleyememistim ama sonucu güzel oluyo sizde umarim saglikla gebeliğinizi ilerletirsiniz 🌸
ElifyV susamsmom bence iyi adetin geçmeden kan testi verdiğin için çok yüksek değil zaten 2 3 gün sonra kan verdiğinde 2 katına çıkar
freuze susamsmom Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah🙏🙏🎉 Folik asiti hemen alıp başlayın. Hatta gebe kalmadan önce başlamak gerekiyor. Doktora gitmeyi beklemeyin 🌸
susamsmom freuze Teşekkür ederim ♥️ O zaman ben bugün alıp hemen başlayayım folik asite faydası olsun bari bi an önce 🙏🏼
zeymoms susamsmom ben de 4 gün kala 27 ile öğrenmiştim şuan 33 haftalığız hayırlı olsun canım inşallah
susamsmom goldumsu Amin inşallah hepimize nasip olsun, tüm isteyenlere, bekleyenlere nasip olsun inşallah 🙏🏼♥️
Hilal69 susamsmom doktora gitsen daha iyi olur doktorunun önerdiğini folik asidi kullan ben hamilelikten önce farklı kullanıyordum hamilelikten sonra değiştirdi folik asidi o yüzden doktora randevu al bi görün bence
Elvanguzel susamsmom adetinizden 7 gün gecikince yaptırın daha net olur 28 de olsa güzel cikmis 3 güne fırlar hızlı test alın silik ikinci çizgi çıkabilir
susamsmom Elvanguzel Önce idrar testi yaptım 2.çizgi çıktı ondan sonra kan testi yaptırdım. Onda da sonuç bu şekilde işte. Birkaç gün daha beklicem bakalım ne olacak 🙏🏼