Oyakubra ozlemkrts çoğu yerdekilerde siyah-beyaz aslında hiç mi renkli göstermedi normalde cihazlarda renklıde var ama.. önenmli olan ilgisi , öyle üstten bakıp bakıp geçmemesi lazım
ozlemkrts Oyakubra evet öyleymiş 45 dk filan bakıyormuş bende elden randevu aldım tanıdık vasıtasıyla gidip ordan almak gerekiyormuş randevuyu
Oyakubra ozlemkrts Muayene olmak gerekiyor mu peki? direk gidip alabiliyormuyuz? doc ve prof.muayenelerinden 100- 150 TL ücret alınıyormuş-240 tl de ultrasonmuş özelden bir farkı kalmıyor :)
ozlemkrts Oyakubra ay evet yaa doç. Pahalı özeller dede doç yok yardımcı doç var hep yada uzman ben normalde özele gidiyorum burası denk gelince kaçırmıyım dedim ama istersen tlfndan bilgi al
Oyakubra ozlemkrts Eyüptede ek binası var aslında ordaki uzman ,uzmanlar ücret almıyo orda muayene olsam da beni direk fatihe yani ultrasonun çekildiği yere yönlendirirmi die düşünüyorum
ozlemkrts Oyakubra oda olabilir ordan da sonuçta randevu alıcaksınız orda yoktur zaten mecburen fatihtekine yönlendirir kaç haftalıksın bu arada
Oyakubra ozlemkrts bende bilsem kaç haftayım :) adetime göre 19 + 3, gelişimine göre yani ultrasona bugun tam 20 haftalık.. randawu alıp muayene ol,gün al derken olacak 21,22 hafalık olur.. Ben eyüpten alimde o beni yonlendirir :D şansımı denim
ozlemkrts Oyakubra aynen bi an önce yaptır çünkü ordanda randevu alcaksın ben 17. Haftada almıştım randevuyu bu ayın 11ne verdi 3 hafta oluyo
Oyakubra ozlemkrts kız bana 3 hafta sonraya verirse 24 hafta falan oluyoya :( en iyi 21-22 de yapılıyomus... ben hafta sonuna randawu alim acık oluyo orası..pazateside aksaraya giderim allah kısmet ederse
ozlemkrts Oyakubra sen fatihtekini bi arayıp sorsana belki muayene olmana gerek kalmadan alırsın gidip elden
Oyakubra ozlemkrts orda arkadaşım hemşire muayene olmadan yönlendirmiyomuş..şimdi baktım randawu için full dolu ya bu hafta
ozlemkrts Oyakubra benmde arkadaşımın arkadaşı hemşire bana da o aldı aslında alabilir oda bana hiç demedi muayene etmesi gerekiyor diye
Oyakubra ozlemkrts tanıdığıysa doktor o şekilde vermiş olabilir.doktorun yonlendiriyomuş muayene edip oyle gün veriyolarmış :( direk gidince vermiyomuş
ozlemkrts Oyakubra kendi başka bi bölümde çalışıyomuş hatta ben sonra iptal edicektim arkadaşım dedi zor bela aldı diyince mecbur kaldım gidicem ama sen bi an önce randevu almaya bak fatihtekinden uzmandan randevu alsan belki oda yönlendirir ordan hemen
Oyakubra ozlemkrts UZMANDA VAR AMA GEBE POLİKİNLİĞİ DEİL NORMAL KADIN DOĞUMA VAR ONLARDA YONLENDİRRİR Mİ BİLMİYORUM