Oyakubra kızlar Aksaray Bezmialem'de detaylı ultrasone giren var mı? cd,foto,rapor vs verdiler mi? ne kadar sürdü memnun kaldınız mı? ne kadar ödediniz detaylı bilgiye ihtiyacım var lütfen.. :)
YelizS Oyakubra ben Anadolu yakası bezmialeme gidiyorum, hastanede olmadığı için anlaşmalı bi kuruma gönderdiler 🌸
ozlemkrts Oyakubra 11nde gidicem ben CD vermiyolarmış sadece görüntü veriyorlarmış fiyatı 240 lira 45 dk falan sürüyormuş renkli değil siyah beyazmış
Asli1204 Oyakubra ben bezmialeme gidiyorum takşp için detaylıyı da orda yaptırdım kagıt veriyolar orda detaylar yazıyo ultrason görüntüleri oluyo i. Benim doktorum doçent doktor kendisi yaptı
Oyakubra ozlemkrts CANIM MEMNUN KALDIN MI? BANA BİLGİ VERİRMİSİN LÜTFEN .. İLGİLİ Mİ?DETAYLI BAKTIMI? SANADA ANLATTI MI?
SenaElyakut Ben dün gittim doç dr. mehmet serdar kütük çok ilgiliydi 50 dakikadan fazla baktı ve çok iyi bir doktor ücreti 240 tl rapor veriyor ve siyah beyaz ultrason fotoğraflarını veriyor ama dün bakarken burnunu karıştırkrn yakaladık ve doktor benim telefonumdan o anların fotoğrafını çekti renkli olarak kesinlikle öneririm
Oyakubra SenaElyakut ilk önce muayene için gün alıyosun sonra onlar gün veriyolar deil mi? detaylı için.. randawu gününü kaç hafta sonrasına veriyor?
Kutsalevrim Kızlar fatihte colormed var oraya gidin ben tarama testlerimi orada yaptım hem uygun hem güzel hemde doktor çok sıcak kanlı tavsiye ederim
Oyakubra Kutsalevrim Benim detaylı yaptırmam lazım canım bilgin varmı detaylısı nasıl? cd foto veriyomu kaç dakika suruyo fiyatı ne?
Oyakubra ozlemkrts çoğu yerdekilerde siyah-beyaz aslında hiç mi renkli göstermedi normalde cihazlarda renklıde var ama.. önenmli olan ilgisi , öyle üstten bakıp bakıp geçmemesi lazım