miniktirtilim Hanimlar 12. Haftadan sonra basladiginiz folik asit ve vitaminler nelerdir Doktor vana sadece best vm1 yazmis yeterli midir acaba Imom kullanmayi dusunuyordum aslinda ama kararsiz kaldim
nonparisienne miniktirtilim 10. haftada folik asiri kesti, başka bir hap ve imom verdi, imom büyük bir hap yutarken boğazımda kaldığı oluyordu
miniktirtilim Ays_cskn decaviti ilk gebeligimdr kullanmistim suan baslamadim daha demirim düşük aslinda ama mide problemem var o yuzden birazcik daha bekle demir ilacina oyle baslicaz dedi
Bedriyek Serendipity31 bende regenesis max kullanıyorum hamileliğimin başından beri yuttuğunuzda miğdeye kadar hissediyorum büyük yani fındık gibi bulantı yapıyor az ama yatmadan içip direk uyumaya çalışıyorum 12+4 üm
miniktirtilim nonparisienne yaa imom düşünüyordum bende regenesis max yada bunu kullan dedi ama diger gittigim ozeldeki doktor best vm1 yazmis kafam karisti hangisini kullansam diye
Snmdrm Ays_cskn bende 13+3 yavaş yavaş büyüyoruz 🙃 16. Yada 17. Hafta gel belli olur cinsiyet dedi sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz 🙏🏻
Ays_cskn Snmdrm Masallah bende bayram sonrasına girmeyi dusunuyorum o zamana 17 haftalik olcaz insallah ogreniriz amin insallah ☺
Nuriay RabiAdem son adetinizi ogrene bilirmiyim bana israrala ocak ayi erkek dediler. Benim son adet 16 ocak suan 12+3 um henuz gozukmedi cinsiyet