Meleq Svcnvebebegi 12-13 hafta çok erken yanılma payı çok yüksek..biz 16+0 da öğrendik devlet söylemedi özele gittik
Maya26 Svcnvebebegi benim devlette doktorum 13.haftada söylemişti %100 değil demişti ama doğru tahmin etti😇
Songul_0509 Sibel6334 20 haftada erkek dediler net beli oluyo dimi ozmn artık sonra gitim dediler göstermiyo
Sibel6334 @“Songul_0509” Songul_0509 tabiki belli oluyor 20 hafta yanılma payı yok bence baya büyük bebek sağsalim alın kuçağınıza inşallah 🙏🏻
Hacerbuber BrcnSym aynen benim de 15+5 de bağdaş kurmuş oturmuş hiç göstermedi doktor kıza benzettim ama belli değil degil ben hep erkek hissediyorum ama bi kaç hafta daha bekleyeyim öyle gideceğim.
Muallime_97 Svcnvebebegi 18 haftalığız henüz öğrenmedik inşAllah bu hafta doktora sorup öğrenmeyi düşünüyoruz
tezecikanne Svcnvebebegi 12 de göstermedi 16 haftamda gittiğimde gösterdi ama özele gidiyorum devlette kaçıncı haftada söyleniyor bilmiyorum
selinli 12 haftalıkken %80 kız ama kesin sonucunu ben üç hafta sonra söyliyim dedi. Özelde doktorum. 3 hafta sonra da kesin kız demişti. 🥰
minikmucizemmmmmmm Svcnvebebegi 13+4 cinsiyeti öğrendik %90 kız denildi 🤗 17. Haftamdayim bu cuma yine gidicem bakalım ☺️