Hafize3536 Ben 16 haftada öğrendim Bidaha 19 haftada baktı kız dedi bide 24 haftalık detaylı utrasonda baktırdık kızdı🤣🤣🤣 ama eşimin teyzesi anası bir türlü inanmıyor ya🤣🤣 neymiş karnım erkek karnıymış allahım sabır ya🤣🤣🤣
Elifnur1211 Svcnvebebegi benimde bi arkadasim surekli ozele gidyordu kiz dendi dolabini dizdi pembelerle sonra ayrintli ultrasonda erkek oldugunu ogrendiled aslnda devletteki doktorlarin soylememe sebebide net bisey olmadn soylememek
qlshozlkr Svcnvebebegi Ben 12 haftalıkken öğendim,nipt testi için kan vermiştim Amerika’ya gitmişti kanım kromozom ve gen testi için ,bu sayede prenses’imi de öğrendim 💖
ozlememuce Svcnvebebegi Svcnvebebegi özel bana 12 haftalık cinsiyetini söyledi devlet 14 haftalık gitmiştim söylemedi daha zamanı değil dedi ☺️
Tgceetali_08 Svcnvebebegi kızım olucak 16 17 haftalarda öğrendim canım net öğrenmek istiyosan biraz sabret bekle derim ☺️
SibelBalciOz Svcnvebebegi bende 12. Haftada devlette öğrenemedim.13+5 günlüktü bugün özelde randevum vardı yüzde yüz erkek dedi 🥰