minikkurabiyelerinannesi Svcnvebebegi 11 haftalıkken %90 erkek demişti 16 haftalıkken kesin erkek demişti 🌸 şimdi tekrar hamileyim henüz çok yeni cinsiyet öğreneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum 🤍☺️
Bedil Svcnvebebegi ben bugün öğrendim 15+2 ilk hamileliğim, Cinsiyeti erkek 😇😊 Oğlum olacak Allah’ın izniyle 🥰😍😇
Snmckr FFunda00 normalde özele gidiyorum en son 12 haftalıkken gitmiştim o zaman da belli değildi zaten küçüktü gittiğim özel hastane bir saatlik mesafede eşimde çalıştığı için gidemedik aksadı o yüzden doğum evine gittik ama oda bişey demedi 🤷🏻♀️
FB_15 Rabiakrky inşallah benim de kızım olur 16 haftalıkken erkek gibi dedi ama kordonu ile göbek bağını tam ayırt etmek zor 20 haftada tekrar bakalım dedi tabi önce sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları ama gönlümden geçen kız bakalım 🙏🏻
FFunda00 FB_15 hayurlisu olsun 16 da hala belli degil demesi tani 16 17 de artik e Kesin demeli bence 13 de bana dediler cunki pipisu var ama yinede 16 17 yi beklitom gonlumde benimde erkek var
Ecceee Svcnvebebegi 12. Haftada fetal DNA ile kızımız olacağını öğrendik, ondan önceki ultrasonda 11.haftada doktorumuz erkek muhtemelen demişti, sonucu erkek diye beklerken kız olduğunu öğrenince eşimle sevinçten ağlamıştık resmen 🥰
EdaKaraca96 Svcnvebebegi 12. Haftamda doktora cinsiyeti hakkında bir ipucu var mı diye sordum %90 kız demişti sonradan da netleşti
Biranneadayi89 Svcnvebebegi 16+6 da canim. Ozele gidiorum 16 dan once soylmedi granti olsun diye. %99 dedi bu kez bakinca
esraboyoglu95 Svcnvebebegi 12 haftalıkken %80 dedi 14 haftalıkken %100 erkek olduğunu öğrendim 💙🥰 4 yaşında kızım var onu 16 haftalıkken öğrenmiştim ☺️🌸
Tgb7 İlk gebeliğimde 14 haftalıkken direk erkek demişti öncesinde tahmin yapmamıştı,şimdi 2.gebeliğim 11+5 de doktora gidicem tahmin yapabiliriz demişti gün sayıyorum 🙈