Haticeygt Bana 11+5 ultrasona göre erkeğe benziyor dedi bi tane oğlum var bu belki kız olur diye bekliyordum sonradan yanlış görmüşüm der mi acaba 😃
Yengecc33 Svcnvebebegi Canım bende 12. Haftada öğrendim ama 16. Haftaya kadar bekledim tekrar baktırdım ne olur ne olmaz diye.
Songul_0509 Svcnvebebegi ben 12 haftada gitim % 70 erkek dedi 20 haftada özele gitim oda erkek dedi ama ben hala şüphelenyom
Elayvzz Svcnvebebegi 12. Haftada tahminde bulundu doktorum kız gibi ama kesin değil dedi 16. Haftada net kız dedi kızım bacaklarını açmış tam gördük bizde muzlu süt için doktora gitmeden mutlaka ben öyle yaptım
Sibel6334 Erkek bebekler 12 haftada bile belli oluyor benim üç oğlum biri ikiz gebelik iki gebeliğimde de 12 haftalıktı öğrendim kız olunca hemen söyle miyorlar emin olmak istiyorlar sonradan belki erkeğe düşebilir diye
Songul_0509 Sibel6334 20 haftada erkek dediler net beli oluyo dimi ozmn artık sonra gitim dediler göstermiyo
FFunda00 Svcnvebebegi ben 13 haftalik iken dktr pipisi var oglan dedi suan 15 im bilmiulrim degisebilir belkide erkrn haftafa evet ozel soyluyor devlet oyle deil
Snmckr FFunda00 normalde özele gidiyorum en son 12 haftalıkken gitmiştim o zaman da belli değildi zaten küçüktü gittiğim özel hastane bir saatlik mesafede eşimde çalıştığı için gidemedik aksadı o yüzden doğum evine gittik ama oda bişey demedi 🤷🏻♀️