Frncdeniz Nlfr123 benmde ilk cocugum arkasini dönüyordu. Ama 11 haftalikken doktor kemik yapisindan cinsiyetini söylemişti
mihribanelizann Bende en son 13 haftalıktı gittim erkeğe benziyor kesin değil dedi daha sonra gitmedim şimdi 20 haftalık olucam .değişir mi acaba merak ediyorum
Ipekcntrk Svcnvebebegi ben 11 haftada özel de doktorum soyledı erkek mis suan 20 haftamdaym yine erkek eegısmedı 😂
Zehraergul Svcnvebebegi Svcnvebebegi 9+6’yken doktorum söyledi ve doğru çıktı şimdi 16+2. Kontrollerde teyit etti her seferinde erkek olduğunu 🤭
2gebe Svcnvebebegi bana 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi ama yanıltabilir daha sonra net olur dedi şuan 13 haftayım
Mizgin09 mhrsa55 😂😂 öyle yapcam canım daha alışverişe başlamadım tereddütteyim rüyalarımda karma karışık bir kız bir erkek görüyorum 😂
FFunda00 Snmckr ayni benimde 2 kizm var sua 3 hamileyim bakalim Allah her iki meyvrsinden de tattitisn insLLh
FFunda00 FB_15 hayurlisu olsun 16 da hala belli degil demesi tani 16 17 de artik e Kesin demeli bence 13 de bana dediler cunki pipisu var ama yinede 16 17 yi beklitom gonlumde benimde erkek var
BrcnSym Hacerbuber valla doktora göre değişiyor diye duydum bende. Forumda yaşadığım şehirdeki devlet hastanesi doktorlarının yorumlarına bakıp randevu aldım umarım söyler yoksa ayrıntılı ultrasonu beklemek zorunda kalcam 😂
FFunda00 Yengecc33 13 de mi demisti msj lar karismis oncekine bakamadim😊 bende 25 randevu aldim insallah 17 oluyorumozaman