Glsm_Erdgn00 mltmsytgncr hayırlısı olsun artık ☺️ herşey nasip Allah her iki meyvedende tattirsin bize inşallah sağlıklı olsunda ☺️🙏 rabbim sağlıkla kucağımuza almayı nasip etsin
Ece__ Svcnvebebegi 12. Haftada 2li tarama testinde doktor tahmin yürütmüştü, 14. Haftada da kesinleşti
Sewda35 Doktor 13.haftada %51 erkek gibi geldi demişti 15.haftada %60 kız dedi 17.haftada %75 kız dedi yani alışveriş için acele etmeyin 17 haftaya kadar beklemekte fayda var
Burcumstk Snmdrm canım bir hafta oldu kanamam olalı şimdi kahverengi lekeye döndü kanama rengi plesanta asagı yerleştiği için kanama olmuş yarın kontrolüm var bilmiyorum hersey yolundamı 🤷♀️
mery93 Benim kızımı da doktorum 11. Haftamda tahmin etti ama net söylememişti. Sonra 2 kez gittim göstermedi cinsiyetini. 20. Haftamda detaylı ultrasonda öğrendik 😌
Bebeto01 Svcnvebebegi özel 12. Haftadan itibaren söylüyor ama bebegin göstermesi önemli bende 12+4 te gittim söylücekti doktor ama cocuk göstermedi smdi 14 haftalık işimden dolayı gidemiyorum haftaya gitcem 😅
Leyla1938 Kbra52 O pozisyonda durmuyor da ondan göstermiyor olabilir. Ben oğlumu 14 haftalıkken öğrenmiştim. Şimdi 2.hamileyim 9+5 haftalik. 12 haftalıkken kontrolüm var bakalım gosteerecek mi bende merak ediyorum🤗
Brckose61 Svcnvebebegi 17+1 im hala öğrenemedim ihtimallerde kız dediler ama kesin değil dediler 🤦♀️