bayanukuslu Canlarım 10 haftalık olduk sabah bulantılarım geçince kendimi hamile gibi hissetmiyorum 😁 normal mi 😁 odun bi insandım normalde de şimdi kendimi daha fazla odunlaşmış hissediyorum 😂😂😂
Sinemfidan bayanukuslu hahah bende oyleydim o haftalarda hic kendimi oyle hissetmiyordum şimdi sürekli kıpır kıpır anca idrak edmeye başladım 😂😂❤️
Edanur08 bayanukuslu çocuğun hareketlerini hissedene kadar bende öyleydim. Unutuyordum sürekli çocuğu. Hareketler başlayınca istesende unutamazsın canım merak etme 😄
plntsy bayanukuslu Yarın 18.haftaya gireceğiz.. Hala içimde sanki bir şey yok gibi o kadar doktora gidiyoruz ultrason görüntüleri var ama şaka gibi 😂 Bulantım falan hiç olmadı artık hareketlerini hissetmeyi bekliyorum ikna olmak için 😄
bayanukuslu berjerdekikaolikalev aynen yaa 😂😂 bende öyleyim 😂😂 kimle konuşsam annelik duygusu geliyo diyo bende arada bi aklıma gelirse konuşuyom karnımla aklıma gelirse karnıma dokunuyom 😂😂
berjerdekikaolikalev bayanukuslu 😂 kız Allah seni😂😂 Sorun mu var bizde acaba benim birde ikinci gebeliğim🤷🏼♀️🙊
bayanukuslu berjerdekikaolikalev kız benim ilk gebeliğim 😂😂 normalde takıntılı bi insanım iyice galesizleştim 😂😂 kocam dalga geçer asker arkadaşı gibiyiz diye şimdi resmen okeye 4.olcak bi insan oldum 😂😂😂
Merveofs Haftalar ilerledikçe geliyor canım o ya 😊 bir de cevredekilerin anlaması gerek tabi hamile olduğunu ki ona göre davransınlar
bayanukuslu Sinemfidan kaç haftada oluyo bu duygu canım 😂😂 söyle bize de ona göre hazırlayalıö kendimizi 😂😂
berjerdekikaolikalev bayanukuslu 😂😂🤣 Canım karnımız büyyüdükçe sanırım biraz daha idrak edicez birde yapı meselesi demek ki soğuk kanlı birisin hemen kendini kaptırmıyosun🧡
Sinemfidan bayanukuslu haha valla benm kız tembel cikti 27 .haftaya girdik iste 27+3 uz daha anca bole sık sık tekmelekeye basladi diger haftalarda hep seyrelme gibi hissettim ikinci hamileligm olmasina rahmen ,😂😂❤️ genelde 20.haftada basliyor artik sk tekmeler bebekden bebege degisiyor tabi
bayanukuslu berjerdekikaolikalev kız tam tersiydim ne soğuk kanlılığı. Panik atak hastasıyım ben 😂😂 normalde evhamdan ortalığı ayağa kaldırıp herkesi darlamam gerekiyodu benim 😂😂
berjerdekikaolikalev bayanukuslu Yaa sende mi kader arkadaşımsın o zaman çünkü bende de panik atakk var ileri derecede 😅 Hamilelik bazı hastalıkları tamir ediyormş ya demek ki seminki de o hesap oldu😀🤭
Htcnal bayanukuslu Aynı durumdan muzdaribim, bebek kipirdiyor,renkli ultrasonda yuzunu bile gordum,karnim belirginlesti tìk yok annelik yuklenmesinde.Dogunca yuklenecek diyorlar ama bakalim,hayirlisi😅😅
bayanukuslu Htcnal kız seninki kıpırdanıyomuş ultrasonla da görmüşsün 😂 benim ultrason görüntüsünde 2 tane nohut yan yana gibi aynı 😂😂 kolu bacağı belli değil bile 😂😂 ultasona girince bile hiç bişey anlamıyom 😂😂
Birkuzucukbeklerken bayanukuslu hahahaha kizimda ben senden daha fenaydim 27. Haftadan sonra yavas yavas gobegim dışarıdan belli olmaya başladı 32-33 haftalardan sonra hareketlerim yavaşlamaya basladi o zamana kadar koşturup duruyordum is yerinde esim kızardı bana surekli hamilesin yapma diye😅😅😅😅
bayanukuslu Birkuzucukbeklerken aynen aynen onların müdahalesi baycak insanı 😂😂 her akşam sorguya çekiliyorum 😂😂