Busrabetul Mizgin09 belin ağrıyosa erkek canım kız kasıkta olur oğlan belde ilk oğlumda beldendi kızımda kasiktaydı şimdi yine belim ağrıyo oğlum olacak dedim dediğim de çıktı vala belin sırtın ağrıyosa eğilip kalkarken flaan kessinnnnnnn oglannn 😁
Mizgin09 Busrabetul sol kasığımda çok ağrıyor ama kızlarımda kasık ağrısıda çekmedim bunda hem bel hem kasık ikisi bir canım
Melekprenses Girls en son kız gibiydi ama kesin değil tabi yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek.. Ama ben kız diyorum
OzlemmAy22 kahvesever__ Bende 36+4 aynı şekilde ağırlaştım.. Oturmak kalkmak bile zor🥴 kavuşma heyecanı, doğum korkusu herşey karışık duygular 🙈 sizin doğum nasıl olacak karar verdiniz mi?
kahvesever__ OzlemmAy22 aynen ya karnım baya büyüdü yatamıyorum bir yere toplanıyor oğlum orda kalıyor karnım sertleşiyor ayaklarım ellerim şişti uyuşuyor inşallah 🙏 hayırlısıyla dogruz normal doğum olucak inşallah 🙏
bir_ada_meselesi Ozge 26 haftaa 🥰🥰🥰 2. Trimesterin sonlarına geliyoruz galiba yavaş yavaş. İlk üç ay çok bulantım halsizliğim oldu hiç sevmemiştim, 2. Trimester cennet gibi geldi 🥰 3.de neler olacak bakalım 🥰
selinli Ozge İki gün sonra 3. Trimester a giriyorum nasssıll heyecanlıyım. Bir yandan aynı bedende olmanın aşırı mükemel bir şey olduğunun zevkini yaşadığımı düşünürken bir yandan da bi an önce öpüp koklama zamanım yaklaştığı için heyecandan deliriyorum 🙈
Nerminakyel01 Ozge midem mahvetti gastrit reflu var gaviscok içiyorum fatda etmiyor. Ne yesem dokunuyor .
Hafize3536 3.trimesterdeyiz teyzeler şuan 28.4 haftamızdayız şuan hızla büyüyoruz bugün kontrolümüz vardı 1.374 olmuşuz 🥰 doktorun haziranın 3 haftası sezaryan günü verdi🥰 hayırlısıyla inşallah
Erayhilal kahvesever__ ya zorlanan tek ben değilmisim.. bende 34+3 teyim oturamiyorum bebek asagida hep kasiklarima baski yapiyor ayakta kalinca hemen topuklarim aciyor ayaklarima sanki igneler batiyor yatinca kaburgam agriyor ileriki haftada napcam acaba 😀
kahvesever__ Erayhilal benim de öyle oğlum hep kasıklarımın orda toplanıyor orda kalıyor çok sancılandırıyor ellerim ayaklarım şişti hep ödem topladı gerçekten artık çok zorlanıyorum
csmaknc Ozge 22+3 ikinci trimester son 1 haftadır karın ağrım yok o kdar iyi hissediyorum ki ağrısız olmak bana garip geliyor arada bacağıma kramp girmeye başladı onu doktoruma bu ay söyleyeceğim ve bunlar iyi günlerimiz o yüzden tadını çıkarıyorum
MucizeBeybi Sedasvlms Ayy çok şükür bi tane 9 haftalık birini buldum MAŞALLAH herkes yolu yarılamış biz daha çok bastayiz benimde çok mide bulantım var iştah yok sağlıklı beslenemedigim için vicdan yapıyorum umarım daha güzel dönemlere bizde geçeriz 🥰🤲🤲🤲
Busrabetul MucizeBeybi hiç canını sıkma canım yiyemiyorum diye bebeğin zaten senin yapından besleniyo bir şekilde ama biseyde yiyemiyosan akşamları bir yemek kaşığı kadar pekmez iç içebilirsen o bile yeterli besleyiciymis yediğin yiyecekler kadar doktorun zaten sana folik asitte vermiştir onunda faydası olur dert etme bişey yiyemiyorum diye bu zamanlarda gecer 12 haftadan sonra düzene girer inşallah sağlıkla sihhatlede kucağına alırsın bebişini 😊
Sedasvlms MucizeBeybi amin inşallah bende bizimkiler kış çocuğu olacak 🤣🤣 1 kızım var oda kasım 16 doğumlu şimdiki de kasım 13 e dek geliyor 🥰🥰🥰
Erayhilal kahvesever__ rabbim kolaylik versin bende suan hic ödem olmadi insallah olmazda ne yapinca oluyor ödem yada ne yapmamak gerekiyor ileriki haftalardami oluyor acaba