Ozge Ysmn5836 ben de hep ikiz istemişimdir tek doğumla iki bebek birden diye😅 Allah sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin ❤️
Ozge edis22 2.trimester oluyor. Uygulamanın bebeğim kısmından hangi trimester döneminde olduğunuzu takip edebilirsiniz ❤️
Camala Ozge kizlar selam bir sorum olucakti ,boyle olan varsa lutfen yorum yaparmi 3 ayi gecdim , tahlil falan yaptirdim yuksek seker cikmis 🥺hic boyle olan oldumu? korkunc bisiymi peki bu ? ilac falan yazdi doktorum ,hem idrarda bakteri falanda cikmis 😫
Hafize3536 Kabızı olan hanımlar bende 29 haftaydayım 25 haftaya kadar cok cektim kabızlıktan doktor değiştirdim bana kabızlığım ve midem için probioctic verdi her akşam yatarken içiyorum ne şişlik ne kabızlık ağrısı kalmadı valla cok rahatladım ben 20 tanesine 200 tl veriyorum kıbrısta ama türkiyede ne kadar bilmiyorum bence aşırı kabızlık ceken doktoruna danışıp kullanabilir probiotic zaten hamilelikte kullanılıyor benden size kücük bir tavsiye 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Pregnant_mom Ozge 10+2 yim inşallah daha 1.trimesterdayız.Çok bulantılarım var şikayetim sadece bu.Yani ilk çocuğumda böyle olmamışdım.İkinci beni baya zorluyor.
Payasadeka 3.trimestira yeni giriş yaptik🙃 27+3 oldum. Ağırlamaya başladım tam anlamıyla karnım bir anda çok büyüdü. Bel ağrıları gece uykusuzluklari başladı. Daha doğuma var. Bir an önce geçerse günler süper olacak 😂 üstelik çalışıyorum da 😵