Melekprenses Girls evet canım 36 yaşındayım yaş riskim çıktı sadece. Bugün sonucu konuşacağız doktorla. Hayırlısı olsun sizin için de o zaman ben direk bilmek istiyorum. 5. Bebeğim eşimden başka kimse bilmiyor hanileliğimi cinsiyet öğreneyim söyleyeceğim
Aliceaden Mavidunyamm bende çok aşırı kabızdım gece 12 de girip sabah 7 şere kadar duruyordum tuvalette magnezyum yazdır doktora ge suya damlatılan bir yağ bar onu yazdır
Mavidunyamm Aliceaden evet randevuda doktora soyluycem çünkü olmuyor böyle 3 gün tuvalete gitmediğim oluyor
Zozan-harman Ozge 29+2 3. Trimesterdeyim mide yanması bel, kasık be bacak ağrısı, şekerin ve kolestrolün yükselmesi (insülin kullanıyorum) Şafak sayıyorum resmen 2 yaşında kızım var o da hiperaktif 🥵🥵
haticerabia45 Ozge 1 hafta sonra 3.trimester’e giricez karnimda sertleşme baskı hariç ve geçmeyen halsizlik hariç herşey güzel gidiyor çok şükür 🥰🙏
Metehan_Acelya Ruveyda_baskapan çok teşekkür ederim canım gidince söyleyeceğim ferrum kullanıyorum ben de
Metehan_Acelya Nurcantas65 benim daha öncesinde de makat çatlağı sorunum vardı bu ilaçları da kullanınca ondan daha fazla sorun yaşıyorum diye düşünüyorum canım bol su tüketiyorum bende yürüyüş yapmaya çalışıyorum
Nurcantas65 Metehan_Acelya çatlak o bölgede bende de var malesef o yüzden bol lifli ve su tuket geçmiş olsun. Allah’ın izniyle sağ Salim kucağımıza alırız 🤗
Ozge Ysmn5836 ben de hep ikiz istemişimdir tek doğumla iki bebek birden diye😅 Allah sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin ❤️