freedyaq aycabelgin0 adetin bittiği gün ilişki başlıyor 3 gün ara ilişki,2 gün ara ilişki,3 gün ara ilişki,2 gün ara ilişki ve 21.günü değerlendirin buna MFK yöntemi deniyor ben 1.ayda hamile kaldım sizde deneyin.Ovulasyon falan boş
_Nurr_ freedyaq ovülasyon felan boş diyosunuz bunu nereden anladınız acaba boş felan yeni yeni formüller uydurmayın lütfen insanlar çare arıyor ve faydalı olan bişey için boş diyosunuz her insanın farklı yapısı sizin o ara verin dediğiniz günlere yumurtlama denk gelince değerlendirilmemiş gün olarak ay gidebiliyor bilimsel olmayan bişey için kesin ve net konuşmayın lütfen
Ozlm0616 freedyaq herkesin ayni gunde olmuyor ama sen 5. Gun ben baska 10 gunde yumurtlaya biliyor örnegin.
Edanurkeskin freedyaq tam anlamadim ben bu mfk işini 21. Güne kadar 3 gün ara ilişki 2 gin ara ilişki mi😀
freedyaq _Nurr_ üff ne diyorsunuz ya sizinle mi uğraşıcaz? Bildiğimiz bişe hakkında konuşuyoruz karışmayın
Ozlm0616 bsnrd bende burda ögrendim ovulosyonu hic duymamistm bu ay kullanmaya basladm cnm adetim bitti ertesi gun basladim kacirmamk icin.sence suan benmki ne durumda cnm resim atmistm
bsnrd Ozlm0616 idrar koydugun taraf ya aynı koyulukta ya da daha koyu oluck🙂snra catlma oldgnda da silikleseck
_Nurr_ freedyaq haklısınız uğraşmayın madem kulaktan dolma doktorluğunuzla uğraşınız ama bende ovülasyonla hamile kaldım. Doktor değilsiniz kesin konuşmayın ama tavsiye ederim.