aycabelgin0 Kızlar adetime 15 gün var sadece 3 gün ovülasyon testi yapmak istiyorum eczanelerde tekli test satılıyor mu saddce 3 tane alsam
Edanurkeskin aycabelgin0 ovülasypn testi adet bitince hergün yapiliyor trendyoldan alsan daha uygun olur laboquick diyr marka var bende yeni aldim ilk defa denicem
bsnrd aycabelgin0 herkesn yumurtlama tarihi aynı degl.malesef o programlar yanlis olabiliyor.ben Instagram’da bir gebenin gunlugundn aldm ve kızım iki aylk🙂deneyin şans verin.uc tane çok az ztn ve pahalı olr bence eczane
freedyaq aycabelgin0 adetin bittiği gün ilişki başlıyor 3 gün ara ilişki,2 gün ara ilişki,3 gün ara ilişki,2 gün ara ilişki ve 21.günü değerlendirin buna MFK yöntemi deniyor ben 1.ayda hamile kaldım sizde deneyin.Ovulasyon falan boş
Tomrishatun aycabelgin0 almadanda değerlerdir canim net olan suki.beklenen adet tarihinden geri sayarak gidersen 14 gun mutlaka yumurtlama görüyorsun sizinde gelmis sayılır degerlendiririn 😀
aycabelgin0 Edanurkeskin yumurtlamam bu günleri gösterdi o yüzden 3 gün sadece yapıyım pik olacak mı diye
_Nurr_ aycabelgin0 program yardımıyla yumurtlama gününüzü belirliyorsanız hatalı olabilir ben aylardır ona göre denedim olmadı sonra 5 li satılıyo eczanelerde ovülasypn testi adetimden sonra iki gün geçti yapmaya başladım programdakinden 3 gün önce yumurtluyormuşum değerlendirdim hamile kaldım.
sayre Ozlm0616 Google a IMG yükle yazın ilk kısma girip resmi yükleyip adresi kopyalayıp buraya yapıştırın
sayre Ozlm0616 canım yumurtlama olmuş, tekrar test yap 11 inde t siliklesirse çatlama olmus demektir çatlama olduğunda 3 gün üst üste değerlendir
Ozlm0616 bsnrd yok canm sadece ahm degerim cok dusuk yumurtaliklar azalmis erken menopoz dendi ama hic takmiyorum☺️