kuzeymomsss Meriera Tekirdağ da oturmuyorum, Çerkezköyde oturuyorum fakat Çorlu vatan hastanesine gidiyorum. Doğum için en çok önerilen hastane diye duymuştum, doktorum da Erson Aksu. Çok memnunum eğer gidip gelme şansınız varsa kesinlikle tavsiye ederim 🌸
Mommhappy Meriera Tekirdağda oturuyorum. Çorluya Erson beye gidiyorum. Ama burda da yaşama Esengül hanıma gitmiştim çok ilgili. Herşeyi tek tek en ince ayrntsına kdar anlatıyor. Burada doğuracak olsam yine Esengüle giderdim
Minikuzu Meriera doc dr özgür bigeye baslayacagim 21. Haftadaym bu güne kadar murat hosgorene gittim devlete dogumu özel planladigimdan değiştiriyorum
DerinKoss Ceyda76 Elbette hatırladıım, senin için dua bile ettim Rabbim en yakın zamanda hayallerine isteklerine kavuştursun seni diyee 🙏🏻🥰 Ben halen daha Erson beye gidiyorum işte canım bu Pazar tam 28 haftalık olucak oğlum 👼🏻
Ceyda76 DerinKoss ayy sağol cnm Allah razı olsun Rabbım sana da evladını sağlıkla kucağına almanı nasıp etsın bır nefeste kurtarsın ınsallah 🤲
Berguzararslan Meriera sinem albayrak kaya ya gidiyordum geçen hafta doğum yaptim çok memnunum kendisinden ilgili tecrübesi vs çok iyi ben çok geç tanıştım onunla ama iyiki yollarımız kesismis dedim kendi özel kliniği var dogumlarida istediğin hastanede yaptırıyor yaşam yada starda . Muayene ücreti biraz hastaneye göre fazla ama ayda iki muyane ediyor 1. Muayene ücretini alıyor 15 gün sonrs tekrar muyaneye çağırıyor ücretsiz oluyor 1 ay sonrs tekrsr muyaneye çağırıyor ilk muyeneye ücret alıp 15 gün sonrs tekrar çağırıp ücretsiz Muayene oluyor
Berguzararslan Merve_balaban123 star medicada yaptım doğumu ben Oray tercih ettim doktorum oraya geldi
Merve_balaban123 Meriera genesis plaza volkan beye gidiyorum bende onu tavsiye ederim esengül hanimda iyidir ama onuda tercih ede bilirsin yaşam hastanesinde galiba
Aslhnklk Bende tekirdağ merkezdeğim starrda filiz hanıma gidiyorum ilk çocuğum bide biz tayinci olarak geldik bilmiyoruz fazla tavsiyeyle gittik memnun kaldık eşimde bende çok şeker bir hoca çorlu vatana gitmeyi düşünüyodum bende en başta ama ani bi doğumda yolda doğum tehlikesi olmasın diye daha yakın yeri tercih ettim
Berguzararslan Merve_balaban123 5400 kamu personeli indirimi olaaydi 4500 e gelecekti ama benim doktorum disardan geliyor o yüzden olmadi
Merve_balaban123 Berguzararslan Ben volkan beye gidiyorum yaşam da yapmayı düşünüyorum gerçi normal yada sezeryan belli degil o yüzden sordum cnm ne güzel atlamışsın allah analı babalı büyütsün inşallah 🧿
Sedefaksu Ben de genesis plazada esra akele gidiyorum başından beri 23 haftalığım çok memnunum. Doğumları yaşam hastanesinde yaptırıyor sorduk fiyatını 5400 dediler. Devlete veya şehir hastanesinde doğu düşünem var mı? Nasıl?
Aslhnklk Mahlem normal muayene ücretini bilmiyorum biz kamu çalışanı olduğumuz için 160 veriyoruz evet bi kere veriyosun daha sonra 15 gün içinde tekrar gidersen ücret alınmıyo kontrol seansı olarak geçiyo gayet iyi bir hoca tavsiye ederim