ZMG65 Hamişler naslsiniz sıkılyodum bi yazayım dedim 😅 tabi başta sağlk ama fena halde cinsiyeti merak ediom ya🍬😅😍
nazosss ZMG65 Çevrem de o kadar çok yorum yapıyor ki senin şu olacak diye. Cinsiyeti bile merak edemiyorum bu yüzden 😅 Cinsiyet partisi yapacaktık vazgeçtim🤣 Doktorum 12+5’te gördü ikili testte. Söyletmedim. 😂 Şuan 16 olduk 😍
Bet-53 ZMG65 cuma günü 13 haftalık oluyoruz ve meraktan çatlıycam ilk bebek herkes erkek diyo ben kız hissediyorum kız olursa sülalede tek olacak inşAllah gösterir 😂
ZMG65 Nurgl34 ya şimdi Perşembe gunu12+4olcam bana devlette cinsiyet soylenmiyo diye bir sürü şey söylediler ya 😍çok tatlı yaaa
derya-01 Nurgl34 bana da sizinle ayni haftada kiz dedi doktor sonra 17 de kiz dedi 20 haftada kontrolde erkek dedi bende anlamadim suan detayli utrasyanu bekliyorum bu atin 18 de bakalim ne diyecekler
Nurgl34 derya-01 yaa eşim kız bebek çok istiyor değişirse çok üzülür 😁 benim için hiç önemli değil sağlıklı olsun yeter bakalım bir dahaki kontrolüm de ne dicekler 😂
nazosss ZMG65 Çevre yüzünden istemiyorum bende herkesin rüyasına girmişim arayıp şu olacak diyorlar 😂😂😂 bakalım dedikleri çıkacak mı? 🤣
ZMG65 nazosss ya ben normalde özele hep gidiomda bu defa devlete randevu buldum kaçrmyayim dedim meğerse boşuna
ZMG65 nazosss gerçi bnimde bı içimden geçiyoda kaynana ilk başta devreye girince erkek erkk diye ona sinir oluyom😂
Melekprenses Bizde 12+5 olduk yarın kontrol var en son kız gibi duruyordu bakalım yarın ne diyecek amam benim kızım olacak ben öyle hissediyorum inşallah çok amin
ZMG65 Melekprenses aminnn aminn Allah gönlünden geçeni nasip eder inşallah bnde gittiğimde ogrenirum inşallah 🤗😍