mrvsrcn kızlar benim bat bugün ama ne bir gelen ne bir gelmeye dair sinyal hiç bişey yok börek ağrısına benzer bel ağrısı dışında inşallah hayırlısıyla da gelmez :D var mı başka bugün olmamayı bekleyen
Derya3757- Benimde bet yarın bakalım inşallah olmam yaaaa 😭 kasık ve göğüs ağrısı var ama sivilcelerim çıktı genelde adet olacağım zaman çıkar bekliyorum
mrvsrcn Derya3757- bende de çıkar sivilce adet öncesi ama bu sefer çıkmadı, bi tuhaf hissediyorum bu ay kendimi zaten inşallah bebişlerimiz bizimledir
mrvsrcn sema_mom benim kasıklarda ağrı yok bugun belde var biraz da mide bulantım var ama oruçtanda olabilir
Derya3757- sema_mom bende 3 hün önce yaşadım adet ağrısı gibi aynı ama geçti belki yerleşmedir falan diye düşündüm ama kan gelmedi inşallah olmayız canım 🙏
sema_mom mrvsrcn Derya3757- benimde şuan geçti sabah vardı biraz biraz da gece vardı geçti inşallah öyledir. ❤️
Kuskoysunlaryoluna Benim de bugün, bi kaç tane test yaptım pozitif çıktı bugün kan vermeye gittim. Bekliyorum bakalım hayırlısı 🙏🏻 Bekleyen herkesin yüzü gülsün inşallah
sema_mom mrvsrcn yaa bende geçen adetimde öyle oldum. Lekelenme geldi yerleşme falandır diye umdum ama.hayal kırıklığı. İnşallah senin öyle değildir 😑
Derya3757- sema_mom haberleşelim canım dört gün önce iki tane yaptım biri çoook silik ikincisi de negatif çıktı kuzum benim o yüzden ben yapmak istemiyorum yarın olursam olurum zaten benim adetim hep zamanında olur
Derya3757- mrvsrcn valla bende çok üzüldüm bir ay kolay geçmiyor sürekli aynı şeyler ama hayırlısı diye düşün canım ne zaman nasipse o zaman olur inşallah
Kuskoysunlaryoluna Derya3757- kanda çıkmayınca emin olamıyor insan ama teşekkürler canım inşallah vardır
sema_mom Derya3757- bende iki test yaptım biri hemen ikinci cizgi silik cikti. İkinci testte bir kaç saat sonra silik çizgi çıktı. Bende şuan geçmesini bekliyorum