asliu_ havvalm5 ben hastanede hemsireyim efor biriminde çalışıyordum suan 27 haftaya dogru gidiyorum. Bashemsire ile görüştüm efora verirseniz calisayim birkac hafta daha dedim o da tamam dedi ise gidiyorum suan haha şaka gibi ya 😂😂
havvalm5 asliu_ zaten bizi gözden cıkarmıstı hastanelerimiz. Nereye gitsek fazla eleman olarak gideceğiz. Neyse sizin adınıza sevindim 😊🙏
Dilda Sevgili müdürümüz yemeyip içmemiş bu haberi dört gozle beklemiş gibi öğrendiği gibi haber verdi şu an hastanede yok rapor Alaçam. Direndim belki biz ayrilanlari kapsamaz die ama insan kayn.ile gorusunce sizleri de kapsıyor dediler rapora yönlendirdiler zaten.
asliu_ havvalm5 teşekkür ederim sen de hic moralini bozma ben bi yandan üzüldüm bi yandan da mutluyum ise gidip para kazanacağım bebisime alacağım kiyafetlerin hayalini kuruyorum 🍀🌺 zaten yine izne çıkacağım gecici surec icin boyle olacak. Calismak da guzel gunler uzadi hem isten gelince de yürüyüş icin vaktim olur, saglik olsun 🌷
euphoria123 Haftamdayım beni hala arayan soran olmadı hemşireyim bende ay bi gerildim benim 1 hafta olduğu halde böyle oldum başlayacak mıyım başlamayacak mıyım diye Allah size sabır versin
Bet7408 havvalm5 benide aradılar başlaman lazım diye 😊 ama ben çalıştığım yerden 1000 km uzaktayım 😂 rapor almaya çalışıyorum
gunesguney Bet7408 idari izindeyken şehir dışında rapor almak sorun oluşturabilir. Çünkü idari izinde bulunduğunuz şehri terk etmemeniz gerekiyor normalde. Aklınızda bulunsun isterseniz bir danışıp öyle rapor alın sorun yaşamayın.
havvalm5 asliu_ aynen öyle güzel düşünüp güzel bakmak lazım 😊😊 bizler ve bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi sorun değil Allah İn izniyle
asliu_ havvalm5 haha hazirlandim üniformamı terligimi aldım 🌷 gidiyorum oglusum ve ben bugünü hic unutmayacağız 😅 https://resimyukle.io/r/s4ldikRB1B
Bsrbsrrr Bet7408 başladım, işe gelmişim bana diyolarki yazı gelmeden neden geldin, bana kimse gelme demedi dedm , gruba attınız haberi gel demek olmuyo mu dedm , gelmişim bana niye geldin diyolar öncesinde demeleri gerekiyodu gelme diye
Der Bet7408 biz alalımda diğerler naparsa yapsın mı diosun bende şuan 23 üm hiç bu açıdan bencilce düşünmemiştim valla
Gizemlili asliu_ Maaşallah. Allah yardımcınız olsun az kalmış doğum iznine olsun. Sağlık çalışanlarımız hep en önde.
Gozi asliu_ hahaha 🤣 beni de aradı müdür kahvaltımı yapim de geleyim dedim olur öğle yemeğini de ye dedi 😅 yok dedim onu siz ısmarlarsınız 😅
Rkye66 asliu_ Allah yardımcınız olsun:) siz çalışacağım para kazanacağım demişsiniz bu dönemde maaş kesintisi olmuyordu ek döneri mi kastettiniz?
Bsrbsrrr Bet7408 bende katibim hayret yani nasıl çağırmadılar😂 beni hemen haberdar ettiler yazıyo bekle demediler