Sweetbabyy Kızlar hamile kaldıktan sonra gögüslerim büyüdü herkes gibi uçları koyulaştı ama son aylara doğruu gögüslerim eski haline döndü uçları hala koyu ama bildiğiniz küçüldü🙃 böyle bir durum yaşayam var mı
demirrleydi_ Sweetbabyy benimde öyle oldu şuan olduklarından daha küçükler normalde hamilelerde büyüyorlar yani etrafımdaki herkes öyleydi bunun sebebi ne bende anlamış değilim inşAllah kötü bişey değildir
Elfs Sweetbabyy benim göğüslerim normalde de büyüktü hamilelikle ilk zamanlar iyice büyümüştü şimdi 33 hafta olduk benimkilerde küçüldü.
uraz_ve_annesi- Valla 20. Haftadayım nerdeyse 2 katı oldular ve artık bu kadar büyümesinden rahatsız olacak duruma geldim kıyafetlerim karnımdan değil göğüslerimden sıktığı için olmuyor o derece inşallah benimkide küçülür son zamanlarda 😂
Sweetbabyy Karaaslan Yaa sizinde mi demekki olabiliyor yaa süt gelince şişer büyür bence inş tekrar küçülmez amin🫠
bebekrehberi Benim de öyle. Küçülmedi ama daha büyümedi de . Ağrısı da gitti. Çok sevinmiştim halbuki😅
Sweetbabyy demirrleydi_ Ben doktoruma sorucam bu hafta randevum var merak ediyorum ama bence kötü bir sebebi yoktur ya
Karaaslan Sweetbabyy minicik kaldi bazenndiuorumkinsut cikicakmiki baslarda bumbuyuktu neden byle suanda anliyamadim ya
Sweetbabyy -PembePapatyam- Bende de hiç ağrı yok ve küçüldü uçlarıdsha belirgindi olarda kayboldu kahve rengilik devam ediyor okdr🤷🏻♀️
Srp22 Ilk uc ay cok hassas ve sissdi 2. Trimestirde söndü 33+4 dum yeni sismeye basladi ama cok degil
Binnur81 Bnmde öle oldu ilk zaman bı sistim ne oliyo dedim şimdi 40 a doğru gidiyorum yumuşak we küçüldü 🙃🙃