aslhankrhan94 Annevecanliblog İlk defa duydum, bi deneyesim geldi ama korkuyorum 🤣 Daha 27 haftalığım Allah esirgesin 🙈🤭
Annevecanliblog Rabiaaa46 elden destek almadan ve sırtını yaslamadıysan doğru 🥰 Demek ki kanala inmedi bebiş
Eceguldemir55 Annevecanliblog çok iyi ya ben de 38+1 im ayağım sadece kalktı sola doğru asla gidemedi bile 😂
3cocukannesii Annevecanliblog evet bence de kilo ile alakalı değil hem kilom fazla hemde karnım çok büğük su fazlalığı var o yüzden baya büğük karnım, yine de zorda olsa koydum
Ozlmm_1 Annevecanliblog ay ben de denedim hiç zorlanmadım çat diye koyabildim hem de 3-4 kez denedim sol ayağımı da denedim sağa koyarak o da çok kolay oldu 36+3 teyim 40 haftayı görür müyüm acaba 😅
eylulsmommm Annevecanliblog ay inşallah 🤭🤭 ben daha memlekete gidicem doğum için 🤭 uçakta falan gelmesin de
Ozlmm_1 Annevecanliblog anlamadım, ayağımı koyabilirsem daha var demek değil miydi yanlış mı anladım . Ya ben 40.hafta dolsun istiyorum aslında 😅koyabildiğime göre daha var demektir değil mi 😃
gebEbee Annevecanliblog olmaz insallahh deme öyle deme 🙈😅 ben ebeyim işin içinde olunca daha pinpirikli oluyomus insan gerçekten 🤦🏽♀️
Annevecanliblog gebEbee Bence de bilmek çok kötü ya 😂 Benim de 2. Doğumum. Diyorum ki insanın başına ne geleceğini bilmesi daha kötüymüş 😂