biranneadayiyim Annevecanliblog waaaw çılgınca bir bilgi😂 yarın sabah ilk isim bunu denemek olacak şu an yatıyorum çok usenirim kalkamam 😂
Bydzz Annevecanliblog denedım ayagımı azcık havaya kaldırabıldım okdr koyamadm bıle 1-2 gune dogurcam mı ozaamann 38+6 yıım😄😄🤭
Tugceberil Annevecanliblog ay ben de yapmadım yarıda kaldı topuğum 38+4üm ve geçen hafta kanala girmemişti yarın tekrar kontrolüm var çok heyecanlıyım bakalım ne diyecek doktor 🌸
Mybabe_mom Annevecanliblog denedim ve kolay yaptım 32+2 yım 😁 ilk gebeligimden biliyorrum bunu ama iyi hatirlattin arada yapar kontrol ederim artik 🤗
Medine94 Annevecanliblog denedim koydum ama belimi biyere dayamadım ama ellerimi geriye aldım sıkıntı olur mu ki
Papatyaaa_07 melikeguneyozalp 36+3 oldum günümüz aynı demek ki ama ben ayağımı kaldıramadım bile ve nst de sancılar görünmeye başladı yakın benim oğlanın gelmesi galiba 😬😱
biranneadayiyim Annevecanliblog canım az önce denedim üstelik 37 nci haftadayim ama rahatlıkla koyabildim bence göbekle alakalı. Benim çok kucik çünkü hâlâ. En fazla 3 haftam var mesela ama rahatlıkla koyabildim yani
3cocukannesii 34+3 biraz zorlansam da koydum, üstelik baya kiloda aldığım halde koydum 90 kg oldum karnımda baya büğük
Annevecanliblog 3cocukannesii bak kiloyla alakalı değil işte benek aşağıda olmadığı için rahatlıkla kpymuşsun
Annevecanliblog CS0932 yukarı çıkamadıkça zaman azalıyomuş. Benim dol ayağımın ortasında kaldı işte sağ ayağımın topuğu. 1.5 hafts öyle dedi