melikeguneyozalp Gnc27 Aynı fikirdeyim ödemden vs kaynaklı da olabilir benim doğuma 26 gün var 7 kilo aldım hamilelik boyunca elhamdülillah ödemim falan da yok hiç. O yüzden çok rahat koyduğumu düşünüyorum.😊
Gnc27 melikeguneyozalp Evt ben çok kilo aldım mesela özellikle üst bacaktan 🙈bu sebepten atamadığımı düşünüyorum 🤗☺️
Rengarenkk 36+5 sağ ayağımı sol ayak parmağımın üzerine koydum çat diye 😅 hiç bi yerimde ağrımadı. Sezeryan randevusunu 40.haftaya mı alsam 🤭
Annevecanliblog Rengarenkk daha kanala inmedi demek ki büyümüştür ama annesi sağlıkla kucağına al inşallah 🥰
Erenediz Gnc27 yok yok kilo etkilemiyor cok zayıf kişilerdede denedik biz kiloludada 😁 her hamileye deneriz genelde bir arkadaşım 33 haftasında doğuracağını bildik bir arkadaşında daha doğuma cook var dedik 38 deydi 41 de suni sancıyla doğurdu 😁
Gnc27 Erenediz hadi ya 😵💫korktum suan .ama dr bana hep der bebek aşağıda seni rahatsız eder çok diye ..yapı ile ilgili de olamaz mı? Kiminin karnı aşağıda kiminin daha yukarıda oluyır ☺️Kabullenemiyorum az kaldığını😂
Wonderful_mom Annevecanliblog ahahha cok eglenceli ben 35 haftaligim biraz zorlandim.birazcik ama 3.4 hafta yolum var demek mi 😅😅😅
EsraYsf Annevecanliblog ama karnim aşağıda baya yani ben dizlerimde hissediyorum resmen psikolojik olarak😁😁🤭
Erenediz Gnc27 sağlıklıca doğsun inşallah olabilir cok aşağıdaysa dikkat etmekte lazım gerci en mühim haftaların geçmiş artık korkmana gerek yok hazırlıklı beklemekte fayda var
Beyzanrr Annevecanliblog ilk defa duydum bende 35+1 şimdi denedim bende benimde topuk gitmedi ayak kalkmıyo😅 şaşırdım şuan bizimde tahminen zaten 3 hafta felan var tabi uzamazsa
Suleermz Annevecanliblog hemen oturdum denedim 35 olduk bugün koydum ama çok zor oldu kasıldı ayağım bakalım hayırlısı 😇😂
Dilara9406 Annevecanliblog ayagimi kaldiramiyorum bile ben 35+4 um ve birde bugun kasiklarimda ve vajinada acayip derecede baski var kanala girmis sanirim oyle tahmin ediyorum