Arifecesurzmc 12 + 3 hamileyim ve bu ilk gebeliğim hareketlerini hissettim bugün benim gibi olan 12. Haftada hisseden varmı ?
Aybukeomrrr Arifecesurzmc zayıfsan evet zayıf olan anne adayları daha erken hissediyor. Ben de 13 haftada hissetmiştim 💐
Budiss_Moms Arifecesurzmc bağırsak hareketiyle karıştırmış olabilir misiniz. Bu haftalarda olmaz diye biliyorum. İlk gebelikler en erken 16 haftada olur demişti iki dr da.
Cananyildiz Sevvalltnc canım bende 14+4 hissetmiyorum sanki ama gözümle gördüm bi tuhaf oldum aşırı heyecanlandm dıştan görünüyor mu seninki bide nasıl bi hic icinde birsey kayıyormuş gibi mi 😀
Asel6501 Ben 19 hafta ₺ 3 Dh hissetmiyorum bebeği 2 ci gebelik bu normal bir şey mi doktora gideceğim
desertrain Asel6501 benim de ikinci zayıf olmama rağmen 17 de pıt pıt şeklinde hissettim tam hareketi de sayılmaz ama ultrasonda kıpır kıpır görünüyor biz hissetmiyoruz sadece
ed1112 Ben de hissediyorum 2 gündür bir şeyler ama ilk gebeliğim anlayamadım sürekli mi oluyor ara ara mı ve nasıl bir hareket arkadaşlar acaba başka bir şeyle mi karıştırdım diye düşünüyorum 😀
Arifecesurzmc ed1112 bende öyle hissediyodum 3 4 gündür ama bugün hissettim önce erken yanlış hissediyorumdur dedim sonra arka arkaya hissedince fark ettim çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin bu hissi🤗
Sevvalltnc Cananyildiz ya hiç dikkat edip bakmadım doğrusu bende gözle görmek için meraklandım şuan ama resmen ordan oraya geziyor kayar gibi bir hissiyat 🥰
Elif0611 btlbsr benimde 20+1 valla bende hala hissedemedim gayette zayıfım 🤦🏻♀️Ben onların bağırsak hareketiyle filan karıştırdığını düşünüyorum ya doktoruma sormuştum 12 haftada hissettim diyen var diye güldü imkansız bu dedi
ed1112 Arifecesurzmc Ben 17. Haftadayım ama bilemiyorum belki de değil 😂 Ama senin 12 daha çok küçükmüş nerde hissediyorsun hareketi ne tarafta :)
Arifecesurzmc Budiss_Moms sanmıyorum ama doktorlarda karıştırılabilir diyor böyle dedikleri için de hissetmemiş olababilirim diyorum ama hissettim
Arifecesurzmc Mommy17 böyle içerden hafif bi dürtü gibiydi 3 4 kere oldu başka olmadı. Bide karnıma dokununca bişey atıyor kalp atışını hissediyor olanibilirim çünkü kendi kalp atışımla da karışıyor
Arifecesurzmc suscarparimm ya ama bağırsak ayrı yerde rahim ve bebek ayrı yerde hamile olduğumdan beri elim bebeğimin üstünde birde doktorun ultrasonla baktığı yerde hissettim
ozgetoozge suscarparimm belki size biraz saçma gelebilir ama kilolu olmak bebek hareketini hissetmeye engel olabilir mi? Ideal kilomun 7 kilo ustundeyim. Acaba bu durum bebegimi daha gec hissetmeme sebep verir mi🥸
Elif0611 Arifecesurzmc bağırsak hareketi olabilir 20. haftadayım daha hissetmedim ve doktorum sizin haftalarda hissetmenin inkansız olduğunu söylemişti
Budiss_Moms Arifecesurzmc bende o haftalarda hissettim diye düşünüyordum ama 17 18 haftalarda gerçek hareketi anlayınca o zamankinin hareket olmadığını anladım😌
buse_2695 Arifecesurzmc şuan orda kalp atışı gibi şeyler hissediğini yazmışsın o senin kalp atışın atar damar geçiyor karnımızdan o hissettiğin bebeğinkini daha duyamazsın