Merhaba hanımlar ben 25 gün önce sezaryen doğum yaptım dikişlerim için kontrole gitmedim hiç doktorumda başka hastaneye geçmiş uzak bi hastane oyüzden üşeniyorum baya sezaryen yapıp kontrole gitmeyen var mı aranızda?

Aselballll mrb bende 20 gün önce doğum yaptm..Doğumdan iki gün sonra çağırmıştı dr’um o zaman gittim su geçirmez bant vardı onu çıkardı dikislerime baktı gonderdii…bir daha gelmeme gerek var mı dedim..birde kirkin çıkınca gel dedii…..

Aselballll yani bn gittim çağırmıştı cnkü sezaryandan 6 gün sonra ultrasondan baktı dikişe içten kaynayıp kaynamadıgına birde bantım vardı onu çıkarmıştı keşke gitseydiniz bi bakardı gerçi bi sorun olsa bu zamana kdr illa sizde belirtiler olurdu herhlde

gitmelisin dikiş kontrolü yapması gerekiyor. bir sorun olup olmadığına bakması lazım canım

Aselballll 10. Gun sadece dikis aldirmaya gitmistim onun disinda bende gitmedim taki hamile kalana kadar kizim 14 aylikken hamile kaldim

Bbbbs sizin dikişlerde bazı bölgesinde sızlama oluyor mu hala

Cansuadaa bana hiç gel falan demedi bende kontrol edildiğini bilmiyordum açıkçası