Neroizm deletenmom1841 26+6 bugun. Gece uyuyamiyorum sabah gun agarmadan uyaniyorum bir daha da uyuyamiyorum ilk haftalar gunde 40 saat uyuyordum ne guzel
deletenmom1841 Deletedmom34 bunu öğrendiğim iyi oldu sağ ol tatlım, sol tarafımda kocam olduğundan hep sağa dönüyordum 🙄😬 karnıma çarpar falan evhamlarım 😬
Deletedmom411 Bende bu konu hakkinda post acacaktim :) iki gundur siddetli mide bulantim var ne yersem cikiyor ve idrar yolu enfeksiyonu oldum 18 haftaligim kolumu kaldiracak halim yok kafam bile kalkmiyor 5 dk oturamiyorum surekli yatmak istiyorum yatinca surekli uyuyorum iki gundur ne yemek var ne hareket surekli yorgunum napacagimi bilmiyorum yattigim taraftaki kolum agriyor artik ya :/
deletenmom1841 Deletedmom411 :( çok geçmiş olsun vitamin falan kullanıyor musun? Bana İmom verdi doktor hep yatmak bizi mahveder :/
Duyguynrky deletenmom1841 ben 37’ye kadar geceleri çatır çatır uyudum şimdi uyuyamıyorum diyemem ama çok sık uyanıyorum tuvaletim geliyor sürekli. Birde benim hiç öğle uykularım olmadı mesela hiç uyumadım.
Deletedmom34 deletenmom1841 Dikkat et canım yine de ama her yerde sol tarafa yatmanın daha Faydalı olduğu yazıyor 🤰🏽
Deletedmom411 deletenmom1841 ferro sanol verdi bir de saglik ocagi verdi decavit donusumlu kullanmam icin daha dun bi gun birini bi gun digerini kullanmam lazim bugun ferro sanol ictim onu da cikardim :/ idrar yolu enfeksiyonu oldum bide sanirim o da etkiliyor hersey cikiyor su iciyorum cikiyor :/
deletenmom1841 Deletedmom34 Edacım o kadar yeni ki daha öğreneli 5 gün oldu 32 günlük falan 27 yaşındayım ama o kadar acemiyimki; öğreneceğim çok şey var. Ve sizlerin çok desteği var teşekkür ederim 💕🧚🏻♂️
dddy Çalışırken 10 dk uyusam diyen ben şimdi uyuyamıyorum.. sıcaktan mı ağrıdan mı bilmiyorum gece olsun hiç istemiyorum 😕
Deletedmom34 deletenmom1841 Ben 20 yaşındayım bir düşüğüm oldu üstüne hamile kaldım şimdi 3 aylık 🙋🏼♀️ Yaşaya yaşaya öğreniyorsun İnan ben daha çocuğum diyodum şimdi benim çocuğum oluyor ve bilinçleniyorsun zamanla 😇😂