benimmdunyamm ekimkiz gorumcemin öyle kan vermişti negatifti 10 gün sonra tekrar verdi değeri 1000 çıktı
ogretmenHnmm ekimkiz benim bat 31 martti gecikmemin 11.günündeyim suan 6. gunde kan verdim negatifti bir daha da test yaptırmadım şuracıkta bekleyeyim belki vardir birileri
Sinemm066 ekimkiz 3 gün sonra kanda çıktı benim 2 defa test yaptım negatif çıktı kanda pozitif çıktı şuan 12 haftalik
ekimkiz ogretmenHnmm postunuzu gördüm bende sizi takip ediyordum 😬 inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız ❤️
ekimkiz ogretmenHnmm 4. Günümdü bugün 7 gün oldu bende salı günü gitmeyi düşünüyorum aşırı mide yanmam ve göğüs hassasiyetim var bu aydan çok umutluydum inşallah güzel sonuçlar alırız
ogretmenHnmm ekimkiz bende çok umutluydum negatifi görünce çok üzülmüştüm bir sürpriz olur inşallahta ikimiz de elimiz dolu döneriz hastaneden
ogretmenHnmm ekimkiz canım gittim bugün hastaneye randevu bulamadim sirayla sansimi deneyeyim dedim vermediler doktorla görüştüm almadi o da aile hekiminizle görüşün dedi randevusuz alamam ben dedi
ekimkiz ogretmenHnmm Aile hekimine mi gidiyorsun şimdi çok üzüldüm ya keşke direk doktorla görüşebilseydin
ogretmenHnmm ekimkiz doktorla görüştüm zaten canım direk doktor acil bir durum yok randevu alin dedi sağlık ocagina gitmedim aile hekimimi aradim yarın gel gebelik bakalım dedi şimdi 10u geçti yarın alalim dedi
ogretmenHnmm ekimkiz inşallah canım şu mübarek günlerde güzel sevindirici bir haberler alırız inşallah
ogretmenHnmm ekimkiz yok canım daha öğleden sonra ikide çıkar dedi doktor e nabiza gec düşüyor da arayip öğrenirim
ekimkiz ogretmenHnmm barkod numarasıyla internetten bak canım ben geçen öyle verdim 1 saate çıktı devlette
ogretmenHnmm ekimkiz barkod alamadim canım çok kalabalikti bekleme salonunda siringayla alip öyle tüpe koydu geçen sefer almistim ama ona da netten bakamadim