FirstAnne Bende 1 haftadir zar zor cikiyorum tuvalete. Bugun sütlü turk kahvesi ictim bir yakinimin tavsiyesiyle 10 dk sonra wc ye gittim. Biraz olsun rahatlatti. Belki faydasi olur. Birkac gun tekrarlamak lazim.
Zynpcbi nrsen demir kabızlık yapıyorsa doktorunuzdan değiştirmesini rica edin isterseniz bende değiştirince o kadar problem olmadı
Manian nrsen kayısı bende hiç içe yaramıyor ancak inciri suda bekletip yumuşayınca ya yoğurtls ya da sütle blendırdan geçirip tüketirseniz faydalı olabilir bana tek etki eden oydu 🤦♀️bir de avokado yiyorum bir nebze yumuşatıyor
byzogrtmn nrsen gerçekten çok zor bir şey benim hamileligimden itibaren başladı çok kötüydü sonra ben aç karnı 2 adet kayısı kurusu ve Activia kayısı probiyotik yemeye başladım şu an 21deyim 1 aydır rahatım çok şükür
glsmsny nrsen zeytınyağı içebılırsınız cok işe yarıyor. Birde karnınıza bastırmadan zeytınyağı ile masaj yapabılırsınız
Aurora_ nrsen bende yeni hamileyim bir haftadır kabızlık sorunum var çok rahatsız olduğumda bir bardak kayısı suyu içiyorum ve bir iki adet kuru kayısı yiyorum 10 dk sonra çıkabiliyorum tavsiye ederim.