Mucizem0825 Spinal ne oluyor acaba bel alti uyusturma mi bide dogumunuzu ozelde mi yaptirdiniz devlette mi Epidural ne demek spinal ne demek aradaki fark ne?
Kumsallina95 Mucizem0825 spinalde epiduralde belden uyuşma canım tek fark epiduralde katater belinde kalıyor spinalde iğne yapılıp çekiliyor belinde birşey olmuyor ❣️ özelde oldu ilki geneldi bu spinaldi bunda daha rahatım sezeryan olmamış gibi 3. Gün her işimi yaptım bebeğimi rahat emzirdim sütüm hemen geldi ilkinde 3 gün gelmemişti çok zorlanmistim ben
Aysencim Kumsallina95 ayy bende cok korkuyorum yaa ☹️ 9 mayısta doğumum. İlk doğumum cok korkunç geçti inşallah bu güzel geçer. Spinal yerini bulamadılar 4-5 kez sokup cıkardılar iğneyi
Kumsallina95 Aysencim cokmu kasmistin kendini canım insanda olabiliyormus benim ilki geneldi kabus gibi uyanmıştım ama bu çok rahattı ya
Kumsallina95 Eliiiiif bende sıfır his ilk sezeryanda karnimi biri cekistiriyo gibiydi ama bu spinal ikincide hiç bir his yoktu sadece gaz sancım vardı oda çıkınca sezeryan olmamış gibiydim üstelik ayağa kendim kalktım tek başıma yürüdüm desteksiz
Aysencim Kumsallina95 tabii iğnr yaptıktan sonra herşey güzelleşiyor benim iğne kısmı kötüydü inşallah bunda güzel geçer yaa
Mucizem0825 Kumsallina95 peki spinal yaptirinca ek ucret odeniyor mu yoksa sezeryan ucretini verip geciyor musun bende bu hafta sezeryan olucam insallah kafama takildi
Busrast Benim de doğumum Perşembe günü . Doktor spinal ya da epidurale durumuma göre karar verecek . Ben de çok korkuyorum , stresin geçmiyor 🙈
Esranr95 Kumsallina95 merhaba bende yarın sabah sezaryen olacağım ve ilk gebeliğim ameliyattan korkuyorum ama ameliyat sonrasından daha çok korkuyorum zor mu çok mu ağrıyor dikiş yerleri
Esranr95 Simgeyuca evet sabah 9buçuk yatışım 10.30 ameliyat alacaklar ama ben hala sanki doğuma gitmeyecek gibiyim 🙈
Simgeyuca Esranr95 benim de 17.30 11 de hastanede olacağım şimdiden bol bol tesbih çekip dua ediyorum kötü şeyler geliyor aklıma