Kumsallina95 Bumuydu diyeceğiniz hayatınızda görüp görebileceğiniz en korkak insan yaptıysa geri kalan her can yapar ❣️❣️🤣🤣 sağlıkla kavuşun bebislerinize canım annişler benim kız 47 günlük oldu bile ❣️❣️❣️😇
derinnguney Kumsallina95 iğne yapılırken çok acıdı mı, rahatsızlık hissettiniz mi hiç korku falan oldu mu?
Aysencim Kumsallina95 ayy bende cok korkuyorum yaa ☹️ 9 mayısta doğumum. İlk doğumum cok korkunç geçti inşallah bu güzel geçer. Spinal yerini bulamadılar 4-5 kez sokup cıkardılar iğneyi
Esranr95 Kumsallina95 merhaba bende yarın sabah sezaryen olacağım ve ilk gebeliğim ameliyattan korkuyorum ama ameliyat sonrasından daha çok korkuyorum zor mu çok mu ağrıyor dikiş yerleri
Kumsallina95 0103qsf kız inan bende çok korkmuştum ama deymedi inanki soğuk bir solüsyon sürüyorlar belline uyuşuyor gram his olmuyor doktor bitti demese anlamiycak bana güven çok rahat olacak boşuna uykusuz kalma ❣️😇
Kumsallina95 Efa18 korktuguna deymiycek çok kolay ve sıfır his oluyor inan ki ben boşuna uykusuz kalmışım bumuydu dedim doktor iğneyi yaptıktan sonra 😇❣️
Kumsallina95 0103qsf yok ya çok basit hiç kıpırdama ve sakin kal buz gibi olunca belin gram hissin kalmıyor 😇
Kumsallina95 Simgeyuca hiç korktuguma gibi değil zaten o bölge solüsyon dan buz gibi oluyor sifirr his yani iğne yapıldı bitti demeseler anlamadım bile o kadarda korkmuştum hiç gerek yokmuş kız ben iğneden çok korkarım birde 🤣
Kumsallina95 derinnguney hiç hisetmedim çok korkmuştum ama anestezi uzmanı bitti uzan demese anlamadım bile 🤣 birde 8 sefer damar yolu denendi kolarimi görseydin ben ona odaklanmıştım bir baktım bacaklarım sıcacık oldu 🤣
Mercimek17 Hasret2121 ben de salıya doğuruyorum😍 2. Sezaryenim olacak. Yine spinal sezaryen olacağım. İlk gün çok zorlandığımı hatırlıyorum o da yürürken dikiş yerim yanıyordu.
Kumsallina95 Hasret2121 iğneyi hisetmiyosun canım ben ki iğneden korkan insan anestezi uzmanı bitti uzan dedi ben şok sıfır his sadece çok rahat ol
Kumsallina95 Eliiiiif bende sıfır his ilk sezeryanda karnimi biri cekistiriyo gibiydi ama bu spinal ikincide hiç bir his yoktu sadece gaz sancım vardı oda çıkınca sezeryan olmamış gibiydim üstelik ayağa kendim kalktım tek başıma yürüdüm desteksiz