yasemin_- Xxz evet malesef ıslak heleki bu aralar çok terliyorumm oturduğum yerde bile her gün değiştiriyorum
derinnguney Xxz sabah yataktan kalktığım anda sanki tuvaletimi kaçırmışım gibi geliyor akıntı 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Benim beyaz ve kokusuz doktor fitil verebilirim istersen dedi ben istemedim daha önce hiç kullanmadığım için belki doktor size de verir.
Hazal_kubra12 Xxz 31 haftaligim bnde de baştan veru vardi idrar yolu enfeksiyonu vardi geçmedi ama az varmıs hala
umayin-ucan-annesi @Xxz canım kız bebeklerde cok akıntı oluyor bende öyleym sürkli günlk ped kullanyorm yoksa üşütürüm ıslak kalınca dye bence sende kullan ıslandgn an değiş üşütmemek icin 🥰
Xxz umayin-ucan-annesi benimki erkek ama bilmiyorum coook uzun beyaz bir akıntı geldi daha da ıslanma geçti . Çok ilginç bu hamilelik ya o neydi anlmadim iki karış kadar uzun birşey aktı resmen. 9 ay bitene kadar valla hergun doguruyoruz hiç abartısız 😀
esratmbs Xxz canim mantar olmussundur enfeksiyon vardir doktoruna soyle baksin ilacini yazar ilac kullaninca geciyor
Sonikiuc Ben 11.haftamdayim ben de de çok sık oluyor. Su gibi ıslaklığı bazen kaçırdım mı diye tereddüte düşüyorum hatta. Perşembe doktora gidince soracağım insallah
Pinarcicek07 Xxz 23 haftalık hamileyim. Hamileliğimin başından beri günde 2 defa iç çamaşırı değiştiriyorum bence normal bir durum akıntı
Eda_Esen Xxz ıslak değil öyle yaş değil ama nemli peçete galan da koyuyorum yine de nemli terliyorum galiba