1. Ayimdan beri horluyomusum yani gun icinde uyumalarimdan ötürü annem kardesim soyledi esimden hic duymadim gecen sordum evet dedi 🙈😂 cok utandim yani ikinci gebeligim ilk gebelgmde boyle bisey olmadi doguma 4 gun var gebelikten oldugunu dusunuyrm insallah dogumdan sonrada kalmaz bu bende varmi benim gbi olan

Vldn bende hiç horlamam normalde ama hamileliğimin son zamanlarında bende horluyordum 🙈

• Vldn bunu yanıtladı.

Vldn geçen haftalarda Eminönü ne gitmiştim. Çok yorulmuştum.
      Gece eşim uyandırdı.. apartman sallanıyor dedi 😅😅😅😅

• Vldn bunu yanıtladı.

Nurcin 😂😂😂😂 yaa ciddimisin en ufak tik sesine uyanirim normelde kendi sesime nasil kalkmam hayret edyrm kac haftaliksin sen

Nurcin benim esimde 😂 dur senden once uyuyayimde duymim diye dalga geciyo

kubrakokcan sonradan geciyosa skıntı yokkk ama bukadar horlamaya gecmezse dogumdan sonra vay halime 🙈

Vldn kız normal çocukla uğraş evle uğraş yoruluyorsun bide gece hamilelikten kaynaklı burun tıkanıklığı çok oluyor ondan da horlama olur yani bende 33+2 haftalık hamileyim arada banada oluyor

Vldn kız normal çocukla uğraş evle uğraş yoruluyorsun bide gece hamilelikten kaynaklı burun tıkanıklığı çok oluyor ondan da horlama olur yani bende 33+2 haftalık hamileyim arada banada oluyor

Tazeanne0134 evet benimde bi tarafi tikali burnumun 🙈 normel tabikide canim soncta icimzde kocaman bi cocuk var organlaromiza baski yapiyo 😂 ama iste boyle duymakda insanlardan komik oluyo☺️

Vldn tabiki de komik gelir dünyayı taşıyoruz bedenimiz de 😂 hamilelere herşey mübah 😂😂🤭

• Vldn bunu yanıtladı.
                • Vldn bunu beğendi.

Vldn 30+5
                  Valla top patlasa duymam ben.
                  Herif salondan duymuş düşün

• Vldn bunu yanıtladı.
                  • Vldn bunu beğendi.

Vldn geçer diye düşünüyorum ya benim geçti çünkü 🌸🙈

İlk hamileliğimde de son ay olmuştu. Neyseki geçmişti doğumdan sonra. Şimdi yine son ay başladı🤣 inş geçer görcez doğumdan sonra

Nurcin 😂😂😂😂 annemde dun tv son ses acik olmasina ragmen bi ses duyuluyo bi sey oluyo diye korkma oysaki yan odada ben horluyorum 😂

Vldn
                    30+1 deyiz. Ben de hiç horlamazdım. Fakat 1 haftadır kendi horlamama uyanıyorum. 🤦🏼‍♀️

• Vldn bunu yanıtladı.
                    • Vldn bunu beğendi.

Ben de 4. Ayımdan beri yaklaşık 1 aydır horluyormuşum😂

CS0932 😂😂😂😂😂 ya evet evet uyaninca bi sok yasiyomusun horlama sesini duyunca sen daha dur simdiden basladiysan sonlara dogru daha fena oluyo level atliyosun resmen agiz akintisi filan🙈