- Ayimdan beri horluyomusum yani gun icinde uyumalarimdan ötürü annem kardesim soyledi esimden hic duymadim gecen sordum evet dedi 🙈😂 cok utandim yani ikinci gebeligim ilk gebelgmde boyle bisey olmadi doguma 4 gun var gebelikten oldugunu dusunuyrm insallah dogumdan sonrada kalmaz bu bende varmi benim gbi olan
Horluyomuşum 🙈
Vldn bende hiç horlamam normalde ama hamileliğimin son zamanlarında bende horluyordum 🙈
kubrakokcan sonradan geciyosa skıntı yokkk ama bukadar horlamaya gecmezse dogumdan sonra vay halime 🙈
Vldn kız normal çocukla uğraş evle uğraş yoruluyorsun bide gece hamilelikten kaynaklı burun tıkanıklığı çok oluyor ondan da horlama olur yani bende 33+2 haftalık hamileyim arada banada oluyor
Vldn kız normal çocukla uğraş evle uğraş yoruluyorsun bide gece hamilelikten kaynaklı burun tıkanıklığı çok oluyor ondan da horlama olur yani bende 33+2 haftalık hamileyim arada banada oluyor
Tazeanne0134 evet benimde bi tarafi tikali burnumun 🙈 normel tabikide canim soncta icimzde kocaman bi cocuk var organlaromiza baski yapiyo 😂 ama iste boyle duymakda insanlardan komik oluyo☺️
Vldn tabiki de komik gelir dünyayı taşıyoruz bedenimiz de 😂 hamilelere herşey mübah 😂😂🤭
Vldn geçer diye düşünüyorum ya benim geçti çünkü 🌸🙈
İlk hamileliğimde de son ay olmuştu. Neyseki geçmişti doğumdan sonra. Şimdi yine son ay başladı🤣 inş geçer görcez doğumdan sonra
Tazeanne0134 😂😂😂😂😂
Ben de 4. Ayımdan beri yaklaşık 1 aydır horluyormuşum😂