Vldn Ayimdan beri horluyomusum yani gun icinde uyumalarimdan ötürü annem kardesim soyledi esimden hic duymadim gecen sordum evet dedi 🙈😂 cok utandim yani ikinci gebeligim ilk gebelgmde boyle bisey olmadi doguma 4 gun var gebelikten oldugunu dusunuyrm insallah dogumdan sonrada kalmaz bu bende varmi benim gbi olan
Nurcin Vldn geçen haftalarda Eminönü ne gitmiştim. Çok yorulmuştum. Gece eşim uyandırdı.. apartman sallanıyor dedi 😅😅😅😅
Tazeanne0134 Vldn kız normal çocukla uğraş evle uğraş yoruluyorsun bide gece hamilelikten kaynaklı burun tıkanıklığı çok oluyor ondan da horlama olur yani bende 33+2 haftalık hamileyim arada banada oluyor
Tazeanne0134 Vldn kız normal çocukla uğraş evle uğraş yoruluyorsun bide gece hamilelikten kaynaklı burun tıkanıklığı çok oluyor ondan da horlama olur yani bende 33+2 haftalık hamileyim arada banada oluyor
Vldn kubrakokcan sonradan geciyosa skıntı yokkk ama bukadar horlamaya gecmezse dogumdan sonra vay halime 🙈
Vldn Nurcin 😂😂😂😂 yaa ciddimisin en ufak tik sesine uyanirim normelde kendi sesime nasil kalkmam hayret edyrm kac haftaliksin sen
Vldn Tazeanne0134 evet benimde bi tarafi tikali burnumun 🙈 normel tabikide canim soncta icimzde kocaman bi cocuk var organlaromiza baski yapiyo 😂 ama iste boyle duymakda insanlardan komik oluyo☺️
Vldn Nurcin 😂😂😂😂 annemde dun tv son ses acik olmasina ragmen bi ses duyuluyo bi sey oluyo diye korkma oysaki yan odada ben horluyorum 😂
Rengarenkk İlk hamileliğimde de son ay olmuştu. Neyseki geçmişti doğumdan sonra. Şimdi yine son ay başladı🤣 inş geçer görcez doğumdan sonra
Vldn CS0932 😂😂😂😂😂 ya evet evet uyaninca bi sok yasiyomusun horlama sesini duyunca sen daha dur simdiden basladiysan sonlara dogru daha fena oluyo level atliyosun resmen agiz akintisi filan🙈