Kızlar robot süpürge almak istiyorum roborock ya xiaomi istiyorum ama garanti konusu aklımı karıştıyor teknosa dan alsam ürünün arkasında durmuyor garanti bizlik degil firma ilgilenir diyor trendyol dakiler ithalatci garanti genpa delta garantililer 1000 lira fazla sunu sormak istiyorum robor süpürge kullanıp bozulan oldumu servisi nasildi ve memnun musunuz 2 çocuğum var almak istiyorum ama bosu bosuna da 6 7 bin tl vermek istemiyorum bilgilendirirseniz sevinirim tecrübeli arkadaşlarım

Zuku valla canım xiomi mağazandan aldım ben, gayet memnunum sadece eşyalarının yerden yükseklik oranına dikkat et. Yani gireceği mesafe olsun koltuk ve baza altlarına , he baktın mesele yok yükseltici koyarsın dertte değil . Süpürüyor siliyor , ben evde yokken çalıştırıyorum eve geliyorum tozu kırıntıyı toplamış, ve deli gibi Upm topluyor sanki evden, çocuklu evde çok iyi bence ayrıca

Ben trendyolda bir satıcıdan aldım aldığım model o zaman yeni çıkmıştı ama engel aşma bataryası falan başka modellere göre iyi vr daha uygun diye aldım ilk 1 hafta haritalandırma yapamadı oturup ağlayacaktım iletişim kurdum yetkili servise yönlendirme yapıp inceleme başlatabileceklerini söylediler hadi biraz şans vereyim dedim sıkıntı çıkmadı. Çıksaydı gerçekten süreç çok uzun oluyor o yüzden yorumu en iyi olan bir ürün tercih edin

Zuku media markttan xiaomi vacuum mop pro aldım. Mobilyaların altına girebilmesi önemli , hepsine giriyor. 4900 TL ye aldım Şubat ayında. Çok memnunum 🌸

Bizde xiaomi mağazasından aldık sırf garanti için. 2 yıldır pro yu kullanıyorum çok şükür garantilik bi durum olmadı sadece 6 ayda bir fırça ve filtresini değişmek gerekiyo performansı daha da artıyo öyle👍🏼

Seymasezer benim ev ortalama 130 m2 yarısını tek seferde süpürebiliyo gayet normal bence seninki de

Zuku wiami fx 9 pro kullanıyorum çok memnunum Trendyoldan aldım şarjı çok iyi gidiyor tek seferde evi hem süpürüp arkasına siliyor ve şarjı bitmiyor üstelik Türkçe dil seçeneği var xiaomi alacaktım iyiki bunu almışım bi göz gezdir derim ☺️

Zuku Teknosa ya da herhangi bir mağazadan alırsan garanti değilde kasko yaptırabilirsin bir miktar fark ödeyip

Biz trendyoldan 4 ay önce Roborock s5 max aldık 6 bin TL ye . Çooook memnunum haritalaması mükemmel gücü çok iyi evimin süpürülür alanı 96 metrekare. Tüm evi süpürdüğünde şarjı %65 kalıyor. Alacaklara tavsiyem kesinlikle haritalı olması

• Zuku bunu yanıtladı.

Xiaomi 1 c aldım trendyoldan gelen ürün hata veriyordu garantisini aradım yenisini gönderdiler 4 aydır kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım xiaomi markasının uygun fiyatlı en iyi ürünü bence çok araştırmıştım alırken

• Zuku bunu yanıtladı.

Zuku bilmiyorum ki ya kaya elektronik yazıyo garanti belgesinde