Melike2306 Gzm-- randevuyu 182 den mi alıyorsunuz yoksa hastaneyi arayarak mı? Bazı hastaneler proflara ücret alıyor ve hastaneyi arayarak randevu alıyorsun o sebeple sormak istedim
Gzm-- Melike2306 simdi gordum mesaji kbakmayin gec oldu ama,osman fadil icin mhrsden randevu alinmiyor.hastaneye gidince ozaman alabiliyorsunuz sirayi biraz bekleyince sira geliyor .bazi gunler kendisi olmayabiliyor ama asistanlari bakar.
Simgeylcn alonee ben Esençay köyünde yaşıyorum eşimin görev gereği ve hiç iyi doktor bulamadım taşovadaki doktor da çok suratsız
Simgeylcn Glhnss Osman fadıl karaya randevu alamıyorum nasıl alıcam 1 aydır beklemede gülbin hanım da çok pahalı kontrole 600 istiyor
Gzm-- Simgeylcn kesinlikle ozeller cok pahali.yazik yani o kadar paraya.riskli sorunlu bir gebelik yoksa bence ozele gerek yok gibi.devlette de gayet guzel ilgileniyorlar.
Gzm-- Simgeylcn ben 9gibi gidip sira aliyorum.yaklasik yarim saat 40dk sira geliyor.osman fadil bey de genelde o saatlerde odasina geliyor ztn illa onu gorucem derseniz bekleyin diyolar eger o an yoksa odasinda.asistani da iyi dedigim gibi.aklinizda bulunsun😊
happycatnap Simgeylcn Ali Akkoyunlu çok iyidir güler yüzlü tane tane açıklar sizi hiç şüphede bırakmaz. Ama derseniz özel istemiyorum devlette Mustafa Boyacı yı duydum başka da kimseyi tanımıyorum.
Simgeylcn Gzm-- arayıp öğrenemiyor muyuz ben taşovadayım merkez uzak bana bide doğuma giriyor değil mi