freuze Canım seninde başın sağolsun çok zor şeyler acısı hafiflemiyor ama rabbim sabrını veriyor benim kanama alanım 7. Haftadan itibaren hep vardı sürekli hastaneye yatıp çıktım 13. Haftamda bebeğin kesesinin delik olduğunu söylediler 6 gün antibiyotik tedavisi uygulandı ama tabi yanlış teşhis dendi 6. Günün sonunda bebeğimi kaybetmeden 1 hafta önce parça ve pıhtı düşürdüm çok sayıda kesedeki suda azalma olduğunu söylediler bir başka doktor keseye kan sızdığını söyledi bebeğimi kaybettiğim günün akşamı bi anda ağrım olmaya başladı ve tabi parça gelmeye başladı acile gittim direk doğumhaneye aldılar bebeğim yaşıyordu rahim uzunluğunda biraz kısalma olduğunu söylediler sonrasında antibiyotik başlanacağı söylendi sonrası tabiki doğum oldu bi açıklama yapmadan bilgi verilmeden suni sancıyla doğumumu başlattılar 30cm boyunda 470gram doğdu bebeğim ölü doğum yaptım hastane sağolsun bilgi vermediği gbi bebeğimin ölüm sebebinide söylemedi hastaneyi dava ettim tabiki ihmalkârlık olduğunu düşünüyorum verdiğim emeklerin karşılığı bir avuç toprak oldu…Rabbim bundan sonra sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin bizlere inşallah dualarımdasın 🌺