Kızlar 31 haftalık olduk ama sürekli tansiyonum düşüyor aç kalmıyorum dikkat ediyorum yemek yedikten sonra bile düşüyor neden böle oluyor anlamıyorum sanki beynim akıyor gibi hissediyorum ayrıca göğsüm sıkışır gibi oluyor kalbim sıkışmış gibi hissediyorum .. benim gibi olan war mı .. doktorum normal dedi çıkmasındansa düşmesi her zaman için daha iyi dedi arada tuzlu ye dedi ne yersem yiyim düşüyor ya hemde baya düşüyor 8 4 ü gördüm o da dengemi alt üst ediyor 🥴🥴🥴
Sürekli tansiyon düşmesi 🥴😣
kibarim_41 panik atak var mı sizde benim ilk oğlumda öyle olurdum düşünmekten oluyordu
Bende 24 +2 haftalığız bu 3.hamileliğim 3.dede tansiyonum hep düştü. Doktorum tavsiye etmişti
Ben sol tarafıma yatıp dinleniyorum 2 yada 3 zeytin yerim
Çok fazla ayakta kalma yat dinlen canım başka türlü olmuyor
kibarim_41 aynen canım trajikomik ama düşmesi yükselmesinden iyi tansiyonları yüksek çıkan bir arkadaşın olarak söylüyorum bende yüksek olmasının riskleri daha çok :)
Minnaksercecik panik atağım yok düşünmüyorum hiç aklıma bile gelmiyor aslında düştüğü zaman başımı tartamıyorum gözlerime wuruyor kızarıyor
BaharSare gün içersinde biraz fazla iş yaptığım zaman ya da ayakta çok kaldığım zaman oluyor genelde acaba o mu etkiliyor beni yoruluyorum da öle mi düşüyor nette okudum çok yorulmakta tansiyonu etkilermiş 😒
Glhnss haklısın o daha zor we daha çok dikkat etmen gerekiyor canım ya çok dikkat et kendine inşallah bi aksilik yaşamazsın sağlıkla alırsın bebişini kucağına 🤗🤗
kibarim_41
Evet canım kendini çok zorlama fazlada iş yapma sağlığımız daha önemli.Ben fazla iş yapamıyorum başın ağrıyor hemen dinleniyorum.
BaharSare bazen mecbur kalıyorum yapıyorum sürekli yatmak uyumak istiyorum sağ olsun eşim de bişi yapma diyor ama inan içime sinmiyor zaten hamileliğimin ilk 4 ayı hep yattım düşük tehlikem wardı
kibarim_41
Bende hamileliğim ilk dört ayında yattım düşme tehlikesi vardı.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Merhaba ben de dediğiniz gibiydim 30lu haftaların başında. Bir de çok nefes nefese kalıyordum. Aile hekimi kan tahlili yapıp demir ilacının yetersiz olduğunu ve iki katına çıkarmamız gerektiğini söyledi. Ondan sonra ciddi anlamda düzelme gördüm.
BaharSare amin 🤲🤲🤲
ToT walla demir ilacını alıyorum ayrıca iki tane daha witamin ilacı da alıyorum onlarda içeriğinde demir war bir de her gün soda tüketiyorum ben anlamadım bu işten bişi