Azra41 Kızlar ben 6+6 günlüğum sırtım göğüslerim karnım midem heryerim ağrıyor kısaca 😄 bazen parnim böyle patlatıcak gibi oluyor sürekli pitlatiyorum eşim artık dalga geçmeye başladı artık WC ye koşuyorum gaz sancım gelince bunlar ne zaman gecicek ya 🥺 annem diyor geçer geçer normal şeyler bunlar 3 aydan sonra duzelirsin diyo
Edabykl Azra41 1 hafta sonra 4 aylik olacagim hala duzelmedim 😂 mide bulantisu bel ağrısı gaz ne ararsan 😂
Canpolat Azra41 Recep ivedik gibi düzelme bi geliiiii bi gidiiiiii bi geliiiii bi gidiiiii😀 aynı o hesap 9 ayda 😀
3273 Azra41 bnede 6+3teyim canım, bel ağrısı bacak ağrısı kalça ağrısı karında gerginlik uyku arasında karin kasik ağrısı… 😅Ne ararsan varr 😂 bulantı dahq eklenmedii gazz var şişkinlik var😂
Azra41 tazebiranne_hg04 ay azalsın ya sürekli abdest alıyorum tam namaz kilicam pıt ama şaka gibi ya 😄 hem ağlıyorum sinirden hem guluyorum
3273 brtndumn ilk betan mi canım gayet iyi her iki güne bir kan ver 2 3 sefer 2 ye katlanması önemli olan, benim 186ydi ilk değerim ikincisi 772,22 iki hafta sonrada tekrar verdim 12bin913.56 çok şükür 🤲
tazebiranne_hg04 brtndumn ilk değerinizse normal hamilesiniz değer artışını takip edin 2 günde bir 2 katına çıkması lazım
Azra41 3273 ay bulantı bende de yok şükür arada kokudan tiksiniyorum evde kendim var tuvaletini temizleyemiyorum o kadar.
brtndumn 3273 içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim doktor sağlıksız gebelik olabilir Bidaha kan var dedi açıkçası canım çok sıkıldı sayenizde rahatladım biraz ❤️
Ylzz123 Bende 9+2 günlüğüm bulantılarım aşırı fazla yediğimi çıkarıyorum sürekli öğürme halindeyim ne zaman geçecek fikrim yok
Azra41 Ylzz123 oyy cok kötü o ya 🥺 bebek senden beslendiği için vitaminsiz kalmaz ama sen susuz kalırsın.. mideni bastiricak şeyler yemeyi dene 🥺
Narinbiranne Azra41 19+4 den yazıyorum . Bulantım 16 haftalıkken bitti çok şükür . WC olayı yine sık gidiyorsunuz geçmiyor . Gaz sancısı,kabızlık daha neler neler .. bitmiyor yani 🥴
Azra41 Narinbiranne peki şimdi benim midem bulanıyor 3 ay sonra bulanma ihtimali var mı acaba ya yaşayan var mıdır ki 🙄
Melisa0002 Narinbiranne 19+5 de benim, aynıyız. Aynı durum bende de var. Bir sorumda olacak, göğüsleriniz sütlendimi?
3273 brtndumn neden sağlıksız olsun ki ilk verilen bêtaya göre denmez o ikinci üçüncü vericeksinki artış olduğunu görmek lazım ona göre sağlıklı ya dz sağlıksız denilir
3273 Azra41 canım zaten normal şartlarda da kedi kumundan uzak durman lazım başkasının değiştirmesi lazım gebelikte bzbek için zararlı, bana önceden bi doktor, edi dışkısı vz kedi kumu cok tehlikeli gebelikte dedi
Kimbu_anne Azra41 benimde 😍6+3 bende gece uyuyamiyorum kasik agrilarimdan baya bildgmz adet sancisi gbi cok yakyo canimi 🙁ne kdr surer hicbi fikrim yok ilk bebegimmm😍
Azra41 Kimbu_anne benimde öyle 2. Ama ilki de kürtaj oldum yani benimde ilk sayılır sanırım 😄 tecrübesiziz ama öğrenicizzs mrk etme 😋
Narinbiranne Azra41 ben yaşamadım ama yaşayan oluyor. Yani çok yağlı kötü kokular hala midemi bulandirir ama yemek yememe engel değil o 3 ay cektigiminden eser yok şimdi inşallah sizinde 3 ay sürer sadece devam etmez