Duygublbl 10.4 ile öğrendim ertesi günü 18.2 düzenli artış oldu keseyi de gördüm çok şükür bende tedirgin oldum ama yaşadığım için kimyasalı güzel gidiyoruz bi sorun olmaz inşallah 🙏🏻 sizinde güzel artışlarınız olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🥰🙏🏻

Polikistik over var düzenli değil Enson 4 Mart regl oldum Doğum kontrol kullanıyordum 3 gün kala adet oldum bıraktım ilacı suan 8 gün gecikti ilk gebeliğimde 3.gün gecikti idrarda net çıktı aynı gün kanda 577 çıkmıştı bu sefer neden böyle oldu anlayamadım yarın kan vercem yine:(

Duygublbl benim ilk 37.1 çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar kan verdim 1536 çıkmıştı. Şuan 27 haftalığız.😉 inşallah seninkide sağlıklı bi gebeliktir.💙🤰

Maşallah Rabbım hayırla kucağınıza almayı nasip etsin ben bugün yine test yaptırdım yarın 3 te sonucum çıkacak doktorum pazartesi yaptır dedi ama erkenmi oldu acaba

Duygublbl olur tabi canım sağlıklıysa 🙏🏻10.4 ertesi günü kan verdim 18.2 çıktı 2 gün sonra 43.6 oldu 4 güne de 223.5

Sonuç çıktı 34.60 düşmüş :(((

Bu gün kan verdim 52.61 çıktı doktoruma yazdım dış gebelik gibi görünüyor yazmış pazar gününe tekrar test istedi

Yoknilk gebeliğimde 577 tek testte çıkmıştı