deletedmom213 Fatma27 doğuma hazırım 😀 Hemen nisan ayı gelebilir :) doğum korkusu falan yok her türlü havada karada doğururum :) sezaryen olsun normal olsun sunisi olsun epidurali olsun ben okeyim🙋🏼🤗
deletedmom213 Ayrıca tost yemekten içim kurudu 😀 8+2 im . Herrrrşeyden tiksindim. Yemek yemiyorum çünkü salçadan tiksindim. Salçasızda olsa yemiorm 😀et balık tavuk süt yumurta never yani :) tost ve yoğurtlu corba veya salçasız olan çorba. Zaten onuda hazır çorba yapıorm 😀 tost yiyorm işte. Midem bulanmazsa meyve ve sütburger 😍 Aşırı derece halsizlk uyku hali var :) Ama şükürler olsun, bu da geçicek. Ay Allah tan hamileliğimiz kışa geliyor 😀 şimdiden sıcaktan bunaldm. Yaz olsa napardk 😀 bebelerde yaz bebesi olcak . Bezle gezerler mis gibi 😀
doganursezmag deletedmom213 gerçekten kış olması çok çok büyük şans 🍀 Çoğu gece ve sabaha doğru uyuyamıyorum sıcaklardan 🌕💤❌
Seymaemre deletedmom213 bende bir defa domates corbasından tiksindim her seyden tiksindim ondan sonra aklıma o gelıo sürekli yemek yiyemıyorum
Nureda detetedmom404 bende ilk kez bugun istifra ettik iştah sıfır mide bulantısı aldı başını gidiyor sizde de mi boyle ?
detetedmom404 Nureda benimde çok oluyordu bulantım şükür bu günlerde rahatım yiyorum kussamda yiyorum sanırım o yüzden rahatladım biraz
Melike4242 Benim de 24 Nisa’n gözüküyor. Ama bulantı var bakalım haftaya da çalışmaya başlayacağım hem de teeee Şırnak’a gideceğim
deletedmom213 Melike4242 dr seyaht engeli koymadı diil mi ? Mesela bana yasak. Bunu sorup yola çıkın. Engel varsa rapor alın
Melike4242 deletedmom213 sordum cnm yok dedi gidebilirsin dedi. Tutunma aşamasında bir yere gitme demişti. Şimdi sorun olmaz diyor. Düşük ihtimali olsa görürdü değil mi sonuçta
ArslanlardanEsra Aycan16 16 haftalığım şuanda daha yeni rahatladım, resmen hamileliğime yeni yeni heyecanla odaklanabiliyorum:) gerçekten ilk üç ay çok zormuş şuan nerdeyse gün içinde hamile olduğumu unutuyorum o kadar rahat😇 inşallah sizinde geçer en yakın zamanda
Mrvtrkmn Bizde 10+2 günlüğüz benimde doğum nisan geliyor ama dün kontrole gittim doktor 11 hafta gibi görünüyor dedi 15 gün sonrada 2 li taramaya çağırdı haftasından fazla görünmesi gelişiminin iyi olduğu anlamına geliyor sizce yoksa 11 haftalık mi hamileyim bilemedim 😕
deletedmom213 doganursezmag ben gece kaç kez kalkıorm bilmiyorm. Al şuanda 06.28 uyanmş vaziyetteyim. Bu uyanmalarda bebeğin doğduktan sonra uyanmasıyla aynıymş. Ben bunu öğrendgmden beri takp ediorm, hep aynı saatlerde uyanıorum 🏋🏼♀️
Yagmur28umeyr Bende 6 haftaligim 20 nisan dogum ne mide bulantisi ne canim birsey istiyor bende hic hamile belirtisi yok cok tuhaf ama sanki hamile degil gibiyim ilk oglumdada boyleydi doktorum dedi masallah sana keske tum hastalarim boyle olsa diye bu hamileligimde biraz nazli olayim dedim ama yok asermiyorum 🤗 midem bulanmiyor 🤗 canim bisey istemiyorum 🤗 cok tuhaf 🤗 Rabbim herkese benim gibi hamilelik gecirmegi nasip etsin işallah 🤰🏻
Fatma27 Yagmur28umeyr bende öyleydim 7 haftaya girdim bi başldı belirtiler bidahada geçmedi senin inşallah hiç başlamaz
doganursezmag deletedmom213 ama daha çok küçük değiller mi? Gerçekten bebek uyandığı için midir? Ben boş yere uyanmıyom ya terliyorum ya susuyorum ya wc ihtiyacı için
Seymaemre Merhaba kızlar sıze bir sorum olacak hemen hemen aynıyız hepımız ben 8+4üm sizce 12. Haftamda özelegitsem cinsiyet öğrenebilirmiyim cok heyecanlıyım:) önemli olan sağlıklı olsun her türlü benim evladım zaten :) ama merakta ediyor insan :)
HaYalmila Benimkide 20 nisana denk geliyor ama on günce veya sonra olabilir dedi 8+3 günlük bulantılar hala devam berbat haldeym