Sdt3456 19 haftalık hamileydim. üroloji doktoruna gittim ağrılarım dayanılmazdı sürekli acillik oluyordum. Bana doktorum 3 kez acillik olursan ameliyat olman gerekir dedi ben de artık ambulansla hastaneye kaldırılıyordum sancıdan sonra takılmaya karar verildi. Doktorum ya bebek büyüdüğü için böbrek kanalını sıkıştırmış böbreğinden idrar çıkamadığı için büyümüş ya da taş olduğu için büyümüş dedi ancak hamile olduğumdan dolayı tomografi cekilemedi fakat sebep ne olursa olsun ağrılar çok şiddetliyse stent takılması gerekiyor dedi . Ben kadın Doğum uzmanımın olduğu hastanedeki üroloji doktoruna ameliyat oldum iki doktor birbirleriyle irtibat halindeydiler. Ameliyat olacağım için o gün açtım su da içmedim.ameliyattan önce bebek düşmesin diye bir iğne vurdular Sonra ameliyat a aldılar bebeğim olduğu için genel anestezi vermediler spinal anestezi yani belden uyusturma ile uyusturdular. Stendi taktılar sonra da sonda taktılar. 1 gece hastanede kaldık. Ancak benim çok sancım oldu o gece hiç yatamadım hep yerdeydim idrarım 5 gün falan kanlı geldi ve çok yanıyordu doktor 5 litre su içmemi önerdi. İlk zamanlar zor yürüdüm 1 haftaya falan daha iyi oldum. Ama suan hala yürüdüğümde stent batıyor ve sık sık idrara çıkıyorum. ( ücreti de 5 bin TL ödedk ,Doktor bebek 40 günlük olduktan sonra çıkaracağım stenti dedi uzun süreli bir stent taktı ) bazı insanlar stent erken doğuma sebep oluyor falan yazıyorlar ama bana ne üroloji doktorum ne de kadın doğum doktorum böyle bişi demedi. Hatta üroloji doktorum bu çektiğin Sancılardan dolayı bebeğine kan gitmiyor bu daha zararlı o yüzden takılması lazım dedi . Kadın doğum doktorum da hamileliğin ilerleyen zamanlarında bebek daha çok büyüyeceğinden ağrıların artacağını şimdi olmamın daha iyi olduğunu söyledi.