Yaseminmercimek42 Çok kaşınıyorum karaciğer felan bütün testlere temiz çıktı ama aşırı kaşıntı var ve kabarıyor kızarıyor
kucukcivcivim Yaseminmercimek42 kolestazda kan değerleri hemen yükselmiyor diyorlar. Kaşıntıyla başlayıp sonradan yükseliyormuş. Tahlilleri tekrar yaptırın bir süre sonra bence …
caglarel Yaseminmercimek42 benimde aynı şekilde 3 hafta sürdü tahlıller temiz ama anormal kaşıntı. Vitamin ilaçlarını kestim ve geçti denk mi geldi bilmiyorum forumda okumuştum ilaçlar yapıyor diye🥺 ve şuan kaşıntım yok. Yükselen hormonlardan olabiliyormuş
Melisaagzn Yaseminmercimek42 aynı sıkıntı bende de var karaciğer kan tahlilleri temiz çıktı ama doktorum bir de safra asiti testi istedi onu yaptıracağım bakalım inşallah temiz çıkar 🤲🏻
Justmom Gebelik koleztazı belirtin olabilir canım önemli bir belirti bu gebeysen doktor teşhis koyamazsa doktorunu değiştir derim
Dildar caglarel aynı şekilde bana da ilaçlar alerji yaptı özellikle folik asit gecleri kaşıntıdan uyuyamıyodum
Limonzeytin Yaseminmercimek42 Decavit tarzı bi vitamn alıyomsn o biraz ağr gelip kaşntı yapıyomş banada öyle yapmştu haftada 3e düşürnce düzeldi dengelendi kalmadı kaşntım
Neslikra06 Yaseminmercimek42 bende öyleydim kaşıntılardan duramıyorum göbeğim vs hep kabartılar kızarıklıklar doldu iki kere kan verdim temiz özelde safra asidi testi verdim temiz en son cildiue gittim uyuz dedi tedaviye başladık ihmal etme kesinlikle uyuz salgını var eğer uyuzsan ilerlemeden tedaviye başla
Aysh89 Yaseminmercimek42 bnde de olmuştu dr a gittim hemn gebelik alerjisi olabilir dedi calamine verdi kireçli su gibi bişey sürdüm 2 3 gün geçti