Semra_gokbudak Oguzhanberraselina 9 haftalığız Bende tutuyorum şuan Bi sknti yok Allaha şükür aksine Oruç tutmadigimda daha çok mide bulantısı yaşıyorum 😊😊😊
3melekannisi Semra_gokbudak bende ayni haftadayim ama cok kötü mide bulantim oluyor bide calisiyorum son 3 gündürde gobegimden kasiklarima kadar agri oliyor ben de o yuzden bi gun tutup bigun tutmuyorum allah affetsin 🤦♀️
Yaren63 Oguzhanberraselina 12 haftalığım ilk 6 gün tutamadım mide bulantısndan 2 gündür tutmaya başladım ama arada bi karnımda sancı gibi bişey oluyor normal mi acaba
user124578 Oguzhanberraselina benimde normalde gece daha çok hareket ediyor hala da öyle cunku gündüz hareket ettiğimiz için su sallandıkça uyuyor akşam uzanınca uyanıp tekmelere başlıyor canım
MDeniz42 Yesim619 bugün dedi diyorum ya☺️ bugün dediği için daha oruç tutacak zaman dilimi gelmemiş oluyor
YeninesilAnne Salha4 ben de kontrole gidene kadar tutmaya devam edeyim o zaman. Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz 🤲💜
Melikerva Oguzhanberraselina 21 +2 yiz şükür biraz halsizlik dışında sıkıntımız yok. Birde sahur kusmaları olmasa daha iyi olcak😎
Reznbzkrt VeraAnnesi su çok fazla içiyorum kuruyemiş yiyorum protein ve lif kaynaklı besleniyorum sahurda kaşar peyniri ceviz yumurta yiyorum çok şükür güzel geçiyor
Haticelisa Oguzhanberraselina Merhaba! Canim bende 30 dayim ayni dedigin gibi hareketlerinde azalma var gun icinde ama iftardan sonra basliyor ama bisey olmaz insaAllah
Merikooo Haticelisa aynı durumdayım bnde 30+3 haftalık gebeyim sabahları his etmiyorum iftar sonrasi arada yokluyo korkuyom
Sonqulbulut Oguzhanberraselina 27+4 gayet güzel geçiyor,sahurda dengeli beslenince nasıl geçtiğini anlamıyorum bile🙋♀️
Mizgin09 Oguzhanberraselina 19+4 hiç aksatmadan tuttum hareketleride iyi çok şükür bi sıkıntı yaşamadım doktorumda tut dedi ❤️
Haticelisa Merikooo doktora gittinizmi benim daha iki haftam var ister istemez insan bi korkuyo ben arada yokluyorum
Merikooo Haticelisa doktora geçen hafta gittim bir sorun yok ddi cuma günü Sağlık ocağına gittim kalp atışıni dinlediler normal dediler biraz korkum gitti gibi ama yinede endişelerim cok