Oguzhanberraselina Anne adayları kaç haftaliksiniz bi sorun yaşadıniz mi bebek hareketlerinden azalma gibi
Zeh123-ra Oguzhanberraselina 19+4canim 1 gün tutuyom Bi gün tutmuyoom hareketlerinde bir deyisiklik olmuyor zaten 18 de başladı hareket etmeye 19 da biraz artı ama tuttuğum günler güzel acıkma susama yok her gün tutardım ama vicdanen rahat etmediğim için aralıklı tutuyorum🙂
YeninesilAnne Oguzhanberraselina 36 haftalık hamileyim aralıklı bir şekilde tutuyorum çok şükür şu ana kadar herhangi hir sorun yaşamadım. Aslında ara vermeden de tutabilirim ama içim rahat etmediği için ara veriyorum. Gün içinde de hareketlerini sürekli hissediyorum Zaten. Bakalım hafta içi kontrolüm var inşallah bir sıkıntı yaşamayız 🤲☺️
MDeniz42 Oguzhanberraselina 22 haftalığım tutuyorum ama bugün doktorum erken doğum olabilir ya da susuz kalabilir dedi çok kararsızım
Oguzhanberraselina Zeh123-ra 25+1 im bende canim basindan beri tutuyorum.hiç bi sorunum.yok sağlık ama eskisi gibi hareketleri mi hissetmiyorum bebeğimin
Oguzhanberraselina user124578 bende tutuyorum 25+1 im ama hareketlerde azalma oldu oructan dolayi mi bilmiyorum ama geceleri hareket ediyor
Salha4 YeninesilAnne bende 36 haftalık hamileyim geçen hafta doktoruma sordum oruç gayet iyi dedi eğer kötü hissetmiyorsan tutabilirsin dedi çok şükür hepsini tutuyorum hiç Korkma
Zeh123-ra Oguzhanberraselina sende benim gibi yap 1 gün tut 1 gün tutma tutmadığın günler bebeğin hareketleri aynıysa demeki sorun yok
Haticelisa Oguzhanberraselina Merhaba! Canim bende 30 dayim ayni dedigin gibi hareketlerinde azalma var gun icinde ama iftardan sonra basliyor ama bisey olmaz insaAllah
user124578 Oguzhanberraselina benimde normalde gece daha çok hareket ediyor hala da öyle cunku gündüz hareket ettiğimiz için su sallandıkça uyuyor akşam uzanınca uyanıp tekmelere başlıyor canım
Hasret2121 Son üç günüm kaldı rabbim affetsin tutamadım hareketlerini takip ettiğimiz için riskli dedi doktorum inşallah telafi edeceğim ❤️
Nahirep Oguzhanberraselina gündüz daha sakin gerçi okul temizlik derken pek fark etmıyorum uzanınca hissedıyorum gece daha hareketli bi sıkıntı yok diğer hamilelikleımdede tuttum bi sımıntı olmadı üstelik onlarda günler daha uzundu yaz ayıydı ramazan temmuz ağustos
Karali Bende tutuyorum 24 haftaligim hareketleri biraz azaldi gibi ama galiba sonuna kadar tutucam Allah izin verirse
Oguzhanberraselina Karali bende senin gibi düşünüyorum canim benim ama korkuyorum pazartesi saglik ocağına gidip kalp atislarini dinlicem
Meryem83 Oguzhanberraselina 31+4 daha hiç bozmadım çok şükür güzel gidiyor bir sıkıntı yok harekleri eskisi gibi normal 😊
YeninesilAnne Salha4 ben de kontrole gidene kadar tutmaya devam edeyim o zaman. Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz 🤲💜