Mavi20 MelikeOkdem gündüz hamamda gibiyim geceleri rahatım belki yaşadığım şehirden kaynaklıdır 🤦♀️ Menapozlu gibiyim 😂
muhteriz Ağrı’da yaşıyorum burda terlemek ve bunalmak kavramları yok😂 bu şehrin tek ama tek güzel yanı gerisi çöp
YelizS Mrv06 bişey sorabilir miyim 🙆🏻 sezeryan tarihini nası verdi doktorunuz çok merak ettim belli oluyo mu sezeryan olacağı, bana sadece Doğum 6 aralık diyolar 🤷🏻♀️
Bihilal MelikeOkdem 19 aralık çok şükür benim yaşadığım yere kış geldi gibi yani havalar iyice soğudu uzun kolluyla gezip yorganla yatyrm
MelikeOkdem Cilga aynen gelsin artık koca yaz böyle olmamıştım anormal mi diye post açtım ama yalnız değilmişim allah yardımcımız olsun🤲
Cilga MelikeOkdem kışı yaşayamadık ki ondan böyle sıcak bence Allah hepimizin yardımcısı olsun elimde sodayla geziyorum bütün gün 🙄
Can-tan MelikeOkdem bende sormak istiyordum acaba bende mi sıkıntı var şehir değişikliği yaptım da bu yüzden mi böyle oldu diye düşünmedim de değil . Yalnız 3 gündür akşamları feci bir terleme söz konusu . Etrafımdakiler sana öyle geliyor diyorlardı 🙈 bu Arada kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız
Bsrakyc59 MelikeOkdem geceleri aşırı terleme 😞 gündüzleride güneşi görmek dahi istemiyorum 😬 bizde 25+3 olduk 🤰😀