Adakus Tuba704 bende göremedim ya zaten detaylıya girdim poposu dönüktü zerre göremedim bide tam herşeyi oluşmamıştı artık kız diye midir bilemedim 😁 erkekler daha çabuk gelişir ve detaylıda çok iyi görünürler
CansuDemir Tuba704 64 gün kalmış, bugün eşyalarını yıkadım kuzumun.Yarın ütülücem.Yuvarlanarak evde geziyorum daha ne kadar yuvarlanıcam 😂🤣😅
Tuba704 CansuDemir 😄😄 olsun en rahatı ev zaten dışarı da da çok zor oluyor misler gibi ütüleyin yerleştirşm gidip gelip bakın😂👍
Dmtkc Şafak 7 😘 artik gelsin istiyorum kizim ama bakalim niyeti yok gibi henuz hicbir belirtimiz yok bel agrimin disinda🙄🤔
cennetkokusu Tuba704 Şafak 27, Gaziantep atar. 😂 Şuan baş geliş, normal doğum gözüküyor ama nasip. Hayırlısı ile sağlıklı, sıhhatli, kolay doğumlar nasip etsin Rabb'im. 🌼🌼🌼
kfulya1905 Sonn 30. Ciddi anlamda ağırlaştım ve ayaklarımın altı yanıyor. Ağrıyor. Midem yanıyor. İştahsızım. :(
Tuba704 kfulya1905 aynen mideye birşeyler oldu yanıyor bulanıyor yrmek istemiyorum ayaklarım davul gibi oldu ellerim ayaklarım yanıyor hatta aynaya baktığımda kızardığımı bile hissediyorum🙈
Samet ygmrzdmr sunniyi yaşamayan bile ona bile razıyım cümlesini Sunni sancı başlayınca geri alabilirsiniz normal doğum tabiki zor ama o sancı daha da zor allah kolaylık versin hepimize
Naciyee Şafak 40 🤰🏻 Allahın izni ile 🙏🏻 Ağrılar fena halde artmış durumda alt bölgem belim kopuyor sanki geceleri özellikle sağa sola dönemiyorum bile ağrıdan 😞 herkes diyor bu bebek erken gelicek 🤷🏻♀️ Sağ salim sağlık ile gelsin inşallah başka birşey istemiyorum🙏🏻
Esmaa40 Naciyee aa su trendyoldan aldığın vigenzanin olan benimde çok hoşuma gidiyor kalıbı kalitesi nasıl acaba ?
BusraMuratS Tuba704 Son 9 😱😱😱 ama her an gelebilir normal doğum düşünüyoruz Allah nasip ederse 🙄🙄 Çok heycanlıyım stresliyim inanılmaz farklı duygular 😱
Devrimirem Uykusuzluk beni mahvetti. 3 4 Gündür hiç uyuyamıyorum diyebilirim. Sizlerde de böyle bir problem var mı ya
Tuba704 Devrimirem geceleri evet gündüzleri de sıcaktan oturduğum yerde gözlerim kapanıyor şekerleme yapar gibi şöyleeee uzanıp sağa doğru uyumayı hayal ediyorum🙈🙈
Emelnisa Arkadaşlar kasık ve bel ağrılarınız ne durumda bende şafak 30. Şu an normal gibi herşey bebeğimiz kafasının 2 hafta büyük olması dışında. inşallahda bir aksilik çıkmaz hepimiz bir avazda doğumu gerçekleştiririz💐
Ikinciyibekliyorum ikizlerrr ayy iki mutluluk bir arada rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🤲🙏 biz perşembe günü 38+4 olmus olacağız kismetse 😍